vineri, 8 mai 2009

Energia iubirii in luna Mai 2009

"Luna plina in Mai 2009 cade pe 9-10 Mai.
Este timpul sarbatorii Wesak pentru adeptii lui Buddha si Kwan Yin.
La aceasta minunata Luna Plina, va rog sa celebrati Reconectarea si Iluminarea care vine.
In lunile care vor urma, Lumina Ascensiunii va fi foarte activa pe planeta si multe suflete vor fi trezite de curentul Luminii de Diamant care va fi trimisa acum, de la Inima la Inima .
Ca si Lucratori in Lumina sunteti chemati sa mentineti Lumina, sa va mentineti centrati si sa transmiteti aceste inalte si puternice energii in Gridul Inimii Planetare.


Luna Noua cade pe 25 Mai, in Gemeni, semnul Flacarilor Gemene. Dar acum Flacarile au evoluat la nivelul de Dansatori de Diamant. . . Shiva si Shakti danseaza in Cosmos dansul Creatiei perpetue.
Aici pe Pamant, Luna Noua va permite ca semintele Constientei sa fie transmise simultan catre toate Flacarile Gemene de pe planeta si toti cei care mentin constienta Flacarilor Gemene in inimile lor." preluat de la Celia Fenn

Sfatuiesc pe toti prietenii mei sa permita acum eliberarea tuturor traumelor emotionale, din toate relatiile lor trecute sau prezente, acceptand, traind, vizualizand iubirea cu toti cei cu care existau reziduri neplacute, fie si doar la nivel intuitiv .
Rememorati problemele si invaluiti-va, ca si cuplu, in iubire-resimtiti impreuna, fie si doar la nivel de traire emotionala, starile minunate ale iubirii si fiti recunoscatori pentru aceasta, pentru toate momentele minunate traite impreuna; cele neplacute transformati-le in Curentul Diamantin al Iubirii si Constientei cu care suntem binecuvantati la Luna Plina din 10 Mai, astfel incat sa reusiti a deveni cu adevarat Dansatorii cosmici de Diamant , care traiesc perpetuu starea iubirii acceptate, impartasite cu Intreg Universul.
Starea minunata de Dansator o atingeti prin evolutie personala pe calea Iluminarii si Iubirii perfecte.
Astept sa ne reintalnim cu totii in starea Diamantina a luminii si Iubirii divine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro