duminică, 22 august 2010

SINCA VECHE schimbata la fata Partea I

In ziua Schimbarii la Fata ne indreptam dorintele in marele spatiu de binecuvantare de la Sinca Veche, acolo unde se materializeaza dorintele.


Ne reamintim linistea si pacea de la Sinca Veche, inainte de implicarea intereselor personale .


Sau chiar inaintea construirii structurii lemnoase care obtureaza acum frumusetea cladita in vremuri imemoriale.







Sinca trista


Ne apropiem de templul din gresie intampinati de si mai mare dezordine decat la Sf Gheorghe—conducte de apa ca pe santier, panglici “ nu se trece” pana in inima noastra, a sanctuarului, cand nu suntem lasati sa ne apropiem de steaua cu 6 colturi, scanduri umede si mucegaite, teren umed, gresie umeda pentru ca nu o vede lumina soarelui si panze de paienjeni pe turla templului---toate astea datorita oamenilor care se cred mai presus decat Dumnezeu si incearca sa corijeze , dupa mintea lor (poate isi spun ca scopul scuza mijloacele), creatia divina care dureaza de multe milenii. Daca nu inteleg ca nu primesc binecuvantarea locului si ajutor in munca lor, continua sa incerce sa il desacralizeze aplicand inventii “moderniste”.
Hornul primitor de lumina, simbolul Yin Yang materializat in gresie ca si cale de acces a luminii intre Cer si Pamant este déjà , de mult, obturat cu ingarditura de lemn, dar chiar si asa, lumina mai intra, poate 10-15% din cat ar fi firesc proiectat turnul templului de catre constructorii lui, acum uitati.











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro