joi, 7 aprilie 2011

ASCENSIUNEA PLANETEI LANDRAS


Pe 09 03 2011 , cand intram cu totii in Ciclul Unimii, Sabine Sangitar a primit o comunicare extrem de interesanta .

“Inainte de caderea lui Lucifer exista un enorm camp , cu multe lumi in dezvoltare. Prin caderea lui Lucifer si datorita unui val enorm de comete care au urmat acestei explozii violente, campul a fost mutat in adancime. O parte din camp a ramas in Realitatea Divina. Restul a fost mutat de pe liniile magnetice. La sfarsitul zilei , 389 planete cu energiile lor formate, au ramas conecatate. In fapt cele 389 planete sunt un camp imens. Din acest motiv , fiintele de pe alte planete sunt foarte asemanatoare cu noi si se supun acelorasi legi.
Toate 389 planete vor ascensiona din nou pentru a auzi Sunetul Perfect al Creatiei. Toate cele 389 planete se vor intoarce in campurile magnetice. Primele 12 planete sunt foarte importante. Cand ele vor fi ascensionate va fi o reactie in lant si alte planete vor fi ascensionate.

Planeta Landras

Prima dintre cele 12 planete a finalizat deja ascensiunea. Aceasta planeta se numeste Landras si se afla actualmente in faza de acomodare. Sistemul solar al lui Landras se afla nu prea departe de noi ( 13 ani lumina?). Fereastra temporala pe Landras a inceput in 2007, in 2011 ascensiunea a avut loc.
Pe Landras multe lucruri sunt similare cu ceea ce cunoastem. Pe Landras sunt aceleasi legi. Fiintele au organe si un corp format. Au travesat faza Lemuria, profetii, vechile energii, diferite scaderi ale frecventelor, epoci variate. De asemeni Dumnezeu a trimis pe fiecare planeta ceea ce noi numim Principiu Cristic sau Fiul lui Dumnezeu ( doar noi am fost cei care L-au rastignit). Pe Landras se numeste Perla lui Dumnezeu.
Fiintele pe Landras seamana foarte mult cu noi. Unele ablitati sunt mai dezvoltate decat ale noastre, altele mai putin. Fiintele au fost , asemeni noua, instruite. Este totul foarte asemanator cu ceea ce cunoastem noi.
Am vorbit cu mediumul Norina de pe Landras si alte fiinte, foarte foarte mult despre ascensiunea planetei. Norina apartine frecventelor vechi de acolo. Este foarte interesant ceea ce am vorbit si le voi impartasi cu voi.

Ascensiunea
Inainte de ascensiune fiintele pe Landras au simtit, asemanator noua, ca timpul trece foarte repede. Ceea ce cunosteau ca 1 ora se resimtea ca ½ ora. Acest sentiment ca totul trece incredibil de repede, totul se manifesta foarte repede , este asemanator cu al nostru.
Norina mi-a povestit ca ceva deosebit s-a intamplat dupa fereastra temporala din 2007, si au luat totul foarte serios. Din 2007 un numar enorm de mare de fiinte s-au deschis spiritual foarte mult. Fiintele de pe Landras erau oricum foarte avansate ca nivel de constiinta. In ideea pregatirii pentru ascensiune si-au schimbat deja conditiile de viata si au format mari comunitati, impartind impreuna locuintele. Aceasta i-a ajutat foarte mult. Planeta nu este atat de dens populata ca a noastra. Multi mediumi, calauze si vindecatori s-au reunit impreuna in ideea de a trai si munci in comun.
Ascensiunea a fost initiata cu Sunetul Perfect si a fost un emorm cutremur pe Landras, asemanator cum va fi si la noi. Acolo nu sunt vulcani, deci nu au fost eruptii vulcanice si nu a existat intunericul care poate fi cauzat de emisii. Energia lui Lucifer a fost curatata prin Sunetul Perfect. Tot ceea ce era necesar de transformat a fost transformat. Aproape toate vechile structuri s-au prabusit. Nimic nu mai este cum a fost.
Trezirea fiecarei fiinte s-a intamplat brusc, foarte rapid. Cand s-a auzit Sunetul Perfect au simtit, contrar a ceea ce si-au imaginat, ca totul este foarte neplacut. A inceput sa vibreze, sa devina tot mai tare, mai tare. Sunetul a devenit atat de extrem ca fiintele planetei nu au rezistat in picioare ci au ingenunchiat . In acelasi timp au cazut intr- transa adanca pe timpul careia a existat o oprire de 9 minute conform timpului nostru. In aceasta perioada fiecare fiinta, spiritualizata sau nu, a avut o introspectie. S-a vazut pe sine, de la Creatie , prin toate incarnarile si toate epocile. Astfel ca fiecare a avut posibilitatea unei profunde treziri, chiar daca inainte era nepregatit. Apoi transa s-a disipat. Nu a aparut uitarea pentru ca fiecare era constient de el insusi, stia ce s-a intamplat. Acum poarta cu ei aceasta realitate si trezire a lor.
Cum au experimentat copii ascensiunea este un subiect interesant de discutat. Cateva nopti inainte de ascensiune, bebelusii nu au dormit deloc. A fost usor pentru copii. Ei aveau deja o vedere interioara, ca aproape toti copii noii ere si au fost foarte fericiti.
Pe Landras sunt de asemeni pionieri, lucratori cu lumina, ca si la noi. Ei se numesc pe sine Inaintemergatori. Ca si noi au fost antrenati si pregatiti pentru aceasta. Chiar si ei au fost surprinsi ca ascensiunea a avut loc atat de repede dar erau capabili sa simta ca se intampla ceva. Multi mi-au spus ca , si cea mai bine pregatita fiinta, a avut probleme cu aparitiile energetice si figurile de lumina pe care au fost capabili sa le perceapa instantaneu. S-au intamplat foarte multe aspecte intr-un timp foarte scurt.

Faza de adaptare
Dupa introspectia interioara a inceput haosul. Planeta a ascensionat si toate fiintele au fost inevitabil trezite. Dar multi nu incorporasera reperele, jaloanele , prin evolutie spirituala. Cand o fiinta traieste o introspectie si brusc afla ca tot ceea ce a auzit despre spiritualitate si ascensiune este adevarat doreste sa fie antrenat cat mai repede cu putinta pentru zorii cunoasterii. Asta e cea mai mare problema acolo la momentul acesta, pentru trezire constiintelor nu exista suficienti instructori. E o mare provocare pentru Inaintemergatori acum. Pentru ca ascensiunea a survenit atat de surprinzator si schimbarea e masiva ei sunt preluati in nava de lumina a lui Adonai Ashtar Sheran. Acolo ei sunt pregatiti si antrenati din nou pentru intoarcerea pe planeta in ideea sprijinirii multor fiinte pentru trezirea constiintei.
Va puteti imagina ce inseamna cand mesajul spiritual este : Adevarata munca pentru Inaintemergatori incepe dupa Ascensiune.
In faza de adaptare , in care se afla ei acum, fiecare fiinta are oportunitate de extindere, adaptare si stabilizare a trezirii personale. Sentimentul pentru timp nu s-a schimbat acolo, dar au o diferita intelegere a toate. Pentru ei timpul nu mai este atat de important dupa ascensiune. Sunt in faza de adaptare si se canalizeaza pentru inaltarea tuturor fiintelor planetei in energie, pentru extindere si perfectionare.
Acum incearca sa stabileasca o noua ordine pe Landras si folosesc noi tehnologii. Sunt multi Inaintemergatori care merg des in nava lui Ashtar si primesc cunostiinte si noi tehnologii. Noi, deasemeni avem multi Pionieri care face aceasta. Cand Landras a ascensionat ca planeta aceste tehnologii au fost dezvaluite foarte rapid. Acum creeaza noi tehnologii , foarte repede, urmarea antrenamentului, de un nivel inimaginabil pentru noi. Norina a spus mai multe despre noile tehnologii si despre importanta scufundarilor(introspectiilor) si conectarilor intre aspecte. Exista ceva ceea ce ei , retrospectiv, considera cel mai important : Scufundarile in energiile din Realitatea Divina. Abia acum constata cat de importanta este. In momentul in care Sunetul Perfect se aude cunoasterea este eliberata si totul se desfasoara incredibil de repede.
Aproximativ 80% din Arcturienii care, in mod normal lucrau pe Pamant au calatorit pe Landras pentru a lucra acolo. Trebuie sa calatoreasca in interiorul planetei pentru a reusi stabilizarea energiilor si constiintei. In acelasi timp energia este legata in gridul planetei Landras.
Poate cate o fiinta se indoia in starea de transa, dar toti sunt transformati imediat. Nimic nu se va mai intampla inconstient de aici inainte. Fiintele nu vor mai cadea inapoi in necunoastere. In momentul trezirii Sufletul este conectat cu alte aspecte. Sufletul este decisiv pentru tot. O vibratie foarte inalta a iubirii exista pe planeta acum.
Fiintele pe Landras respira mai multa prana si vad ca au facut asta si inainte de ascensiune.

Ce inseamna ascensiunea planetei Landras pentru noi?
Fiintele de pe Landras stiu ca toate celelalte planete, inclusiv noi, vor intra in ascensiune. Fizic poate fi perceputa ca ameteala, oboseala si confuzie. Este posibil de resimtit o puternica dorinta sau euforie. Pe toate acestea le-am mai simtit. Dar nu suntem in stare sa ne conectam pentru ca nu stim cum ( va sugerez sa citim Scara Ascensiunii- http://divinulfengshui.blogspot.com/2011/04/arcturienii-despre-scara-ascensiunii.html)
Ascensiunea primei planete are repercursiuni pentru noi toti. Primul pas e cel mai important. In momentul acesta suntem pe pozitia 11 pentru ascensiune cu Pamantul. Dar Norina a spus ca atatea se intampla la noi (deschiderea portilor Lentos, energia Eleua, Lumina Prosonodo) incat e posibil sa fim in pozitia a 5a sau a 4a cat de curand. Ea spune ca evoluam in constiinta foarte, foarte repede si ferestra temporala este direct dependenta de nivelul de constiinta. La ei a fost 2007, la noi este 2012. Pentru alte planete este asemeni o fereastra temporala in 2019. Depinde cum se ridica constiinta pentru schimbari temporale.”
AN`ANASHA
KRYONSCHOOL

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro