marți, 6 noiembrie 2012

Procesul ASCENSIUNII a inceput

Procesul ASCENSIUNII este in derulare !
Asumati-va puterea de copii divini in manifestare pe planeta Pamant !
Corpul solar si corpul galactic sunt deja in formare ! ( fie prin credinta puternica, fie prin tehnici de iluminare, prin initieri cu energie hristica...)
Accesul la energia divina, reprezentata spre intelegerea noastra, prin infinita si neconditionata iubire hristica, este nelimitat !
Asumati-va puterea ! Cereti constient mutarea centrului principal de comanda din glanda pineala ( unde a fost temporar stabilit dupa deconectarea celorlalte niveluri de ADN, creind impresia falsa ca Mintea este centrul nostru esential de decizie ) in locul firesc, harazit de Divinitatea Creatoare, in Scanteia Divina din Sufletul vostru !
Cereti schimbarea centrului de comanda in rugaciune simpla sau cu o dorinta puternica , cereti ajutorul Ierarhiilor spirituale, Ingerului Pazitor si Arhanghelilor celor 12 Raze Divine in manifestare pe planeta Pamant si ei vor stii sa opereze conexiunile subtile in fiinta voastra !
In Scanteia Divina vor fi reconectate, prin iubire hristica toate celulele fintei voastre din toate corpurile energetice si toate firisoarele informationale de ADN din toate corpurile .
Fiti constienti ca in Scanteia Divina, in spatiul Sacru de iubire care inconjoara Scanteia Divina din voi , sunteti Copii Divini in manifestare, stapanii deplini, prin iubire hristica, ai fiintei si vietii voastre si Cocreatori ai Universului inconjurator !
Asumati-va puterea deciziilor vietii voastre ! Asumati-va decizia pentru o viata mai frumoasa, mai simpla, mai buna, ca fiinte ascensionate ! si anuntati Universul ca doriti si asteptati pasii prin care se va desfasura firesc Ascensiunea !
Exista in jur atata energie hristica infinita, elementul cu care suntem permanent creati si sustinuti la viata, modulat in frecventa prin steaua sistemului nostru solar, cu binecuvantarea elohimilor solari !
Cereti, chemati permanent iubirea hristica, echivalent in intelegerea noastra cu lumina alb aurie stralucitoare, mai puternica decat lumina Soarelui, cu rol de curatare, purificare, vindecare, iluminare, acces in vibratia perfecta a iubirii creatoare !
Rugati sa fiti sprijiniti permanent pentru activarea totala a intuitiei voastre si a vocii interioare care va calauzeste !
Beti multa, foarte multa apa curata ! Chiar cea imbuteliata sa o beti dupa ce ati binecuvantat-o in numele Tatalui, al Fiului si al Sf Duh , ati tinut-o deasupra simbolului Florii vietii, de preferinta colorat auriu, sau cu mesaje scrise de iubire, multumire si recunostiinta langa vasul in care sta... chemati Arhanghelii sa o incarce cu iubire hristica, pe Arhanghelul Gabriel al Pacii, Armoniei si Purificarii, pe Arhanghelul Rafael al Vindecarii conform arhetipului Divin al Fiintei Umane perfecte....


Evitati stresul emotional, psihic, intelectual, efortul fizic prelungit. Daca va simtiti stresati anuntati Universul ca doriti o viata mai buna si doriti sa fiti ajutati pentru pasii spre Ascensiune ! Ajutoarele spirituale care au ca serviciu divin sprijinul acordat omenirii pentru inaltarea in frecventa dimensionala superioara vor stii sa intervina.
Evitati carnea, care va aduce agresivitate, fumatul, alcoolul, placerile grosiere, evadarea in irealitate prin film sau substante halucinogene...Putem creea impreuna cea mai frumoasa realitate pe care am putea-o gandi la momentul Acum ! Dar e nevoie sa fiti prezenti, constienti si sa o doriti, fericirea deplina pentru voi insiva si in jurul vostru !
Renuntati la orice obisnuinta zilnica sau cerinta alimentara daca acesta este imboldul interior pe care il resimtiti ! traiti calm, linistit, simplu, alimentati cat mai natural, cu alimente cat mai putin preparate, lasati corpul sa se odihneasca si sa va spuna ce doreste !
Fiecare discomfort este un semnal ca undeva ati creat un dezechilibru in fiinta si viata dvs.
Cu puterea asumata de Copii Divini perfecti in manifestare pe planeta Pamant, daca simtiti o durere ocupati-va de ea cu iubire - puneti mainile pe locul durerii si spuneti : "Durere , te iubesc, te iubesc puternic , cu intreaga mea fiinta; iti multumesc ca ma ajuti si te binecuvantez cu intreaga mea iubire, din oceanul de iubire al Universului; iti multumesc pentru ceea ce faci pentru mine; am inteles semnalul tau si nu mai e nevoie sa ramai in corpul meu; iti cer sa pleci definitiv si sa nu te mai intorci in fiinta mea; te iubesc si iti multumesc !" repetati cu incredere cateva minute pana dispare durerea !!!
Asa puteti trata si umple in iubire fiecare deficienta de functionare a corpurilor voastre !
Cand doriti energia universala si iubirea hristica in ajutorul vostru , procesele vor functiona calibrate mult mai intens , daca le cereti si doriti pentru cat mai multi dintre semenii vostrii ! pentru binele intreagii omeniri...
Suntem toti o mare familie, care ne reintoarecem in bucuria vietii ! Detasati-va de obisnuinte nocive, stres si limitari ! Suntem copii perfecti ai Tatalui Ceresc in manifestare pe planeta Pamant ! Suntem Cocreatorii constienti ai Universului Nostru interior si inconjurator !
Procesul ASCENSIUNII este in derulare !
Nu va iluzionati pentru 21 12 2012 , cand va ascensiona in frecventa dimensiunii a cincea Mama Pamant ! Ascensiunea personala poate avea loc, functie de starea fiintei in cauza, oricand inainte sau dupa aceasta data ! In perioada magnetismului zero sau dupa acele momente ! Puterea este in voi ! Puterea binelui, fericirii, pacii si armoniei ! Cereti si vi se va da din ce in ce mai mult, cat puteti intelege si folosi ! Cereti mai mult !
Cereti ca planeta intreaga si intreaga omenire sa se incarce cu infinita GRATIE DIVINA !
Calea Armoniei si Gratiei Divine sunt drumul cel mai usor pentru schimbarea frecventei dimensionale si cararea de lumina spre nivelul Divin !

Va astept cu bratele deschise dincolo de valul iluzei care se subtie continuu...
Sa fim fericiti impreuna !

Meditatie cu Joshua David Stone in templul EU SUNT TOT CEEA CE SUNT :

om tare tutare tutare suoha cu tara verde ( 108 ori )

Quan Yin, zeita compasiunii infinite - chohanul razei divine a 11 a , in culoarea lavandei, cea care sustine energiile Noii Ere de Lumina a planetei Pamant :



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro