duminică, 27 ianuarie 2013

Despre Dumnezeu

Andromedanii despre Dumnezeu , prin Alex Collier :

" Închinarea la Dumnezeu este tăcuta și solitara; libera in orice cautare interioara.
Tăcerea este o necesitate pentru ca tot discursul este slab și imperfect. De aceea, ca și în cazul strămoșilor dumneavoastră și alor nostrii, spiritele si constiinta, urca dincolo din timp și spațiu spre Dumnezeu în adorație fără cuvinte / sentimente. Nu exista preoți sau salvatori autorizati să intervină între un om (suflet) și Creatorul nostru. Fiecare experiență este personală, diferită de alta și nu ar trebui în niciun caz să fie amestecata cu/ sau judecata. Fiecare suflet trebuie să devină conștient de divinitatea, care este ea însăși.
Nu trebuie să existe nici altare nici temple printre voi, cu excepția naturii, și omenirea ocrotitoare a naturii. Fiti o adevarata ființă naturală, umană. Credința voastra reală nu poate fi formulata în crezuri, așa cum ați fost învățați, ci vine dintr-o parte mai profundă a voastra, pe care doar ați uitat-o, sau ignorat-o. Temple au fost construite pentru a fi zei. Dumnezeu poate fi venerat prin onorarea ta insati, onorezi pe Dumnezeu pentru ca , cu adevarat sunteti unul și același lucru. Uită-te la Pamantul tau, la Oceanul tau, la cerul tău de noapte, si la Galaxie. Aceasta este biserica ta, si TU esti altarul în acea biserică, așa eliberați-vă de gândirea limitată din trecut, este nevoie doar de o decizie. Ce crede altcineva nu mai contează.
Este important să ne amintim că Dumnezeu nu valorizeaza pe tesatura materialului de timp. Acesta a fost creat doar pentru ca noi, posibil, am putea afla mai multe despre noi înșine și să ne întoarcem cu experiențele noastre pentru a contribui la crearea noastra. Ritualurile de sacrificiu și ofrande și alte obiecte simbolice, înseamnă ceva doar pentru voi insiva. Dumnezeu este interesat doar de intenția voastră, calea inimii tale. Cauta pentru a găsi fericirea cea mai mare și motivul pentru putere in existența ta.
Nu condamna pe cei bolnavi de simplitate sau sărăcie, obiectivul , traseul, indiferent de vieți sau corpuri nu este acumularea de avere sau plăcerea luxoasa. Acesta este de a descoperi adevaratul vostru sine. Ceea ce , în afara starii Dumnezeu, o parte din dvs. care alege să părăsească confortul și siguranța eternitatii, pentru a cădea sub conceptul timpului.
Pentru a deveni o ființă umană adevărată va trebui o practica constantă de autoanaliza îmbrățișând esenta dumneavoastră . Și, din acel loc de eternitate, gândurile, acțiunile și emoțiile, ar trebui să emane în lume. Ființele umane ar trebui să fie vulnerabile, deschise, concentrate, puternice și flexibile. În lumea voatra, ar trebui să abordati personal trei concepte de sine : Valoare de Sine, Increderea și Așteptarea.
Pamantul nu are nevoie doar de vindecare, de asemenea, planeta are nevoie de un companion ( fiind voi) responsabil si demn . Companion la masculin.
Există o mare nevoie ca oamenii din lumea ta, sa devenina intuitivi și sentimentali. Bărbații trebuie să cultive iubirea necondiționată la toate nivelurile. Barbatii din lumea ta sunt prea agresivi si plini de sine. Vă rugăm să rețineți că toată energia se mișcă într-un cerc, astfel încât totul se întoarce - dragostea și mânia și disperarea. Te rog, vă rugăm să recunoașteti, de asemenea, faptul că iubirea pe care o rețineti este durerea pe care o duceti cu voi. Deci, lăsați iubirea să va încălzească vocea , lăsați iubirea să fie minunea din urechile copiilor.
Lasa-ti imaginatia sa creeze o lume de responsabilitate necondiționată. Asa se va schimba ordinea in lumea veche. Lasati emotiile sa va convinga ca eroi care luptă din toată fiinta dumneavoastră, pentru libertatea de a acționa, de a fi, de a asista și de a cere scuze.
Responsabilitatea de a deveni o ființă umană este mare, dar este, de asemenea, fireasca. Este rugăciunea în mișcare. Este evolutia voastra si liberul arbitru în acțiune. Acesta este evolutia si fluxul de viață în toate lucrurile. Este ceea ce lumea ta ar trebui sa fie. Voi toți sunteti născuți de Pamant, deci iubiti Pamantul vostru si faceti-va o viata noua, pentru copii exista întotdeauna un nou început. Cei mai multi dintre dvs. au de redescoperit o lume deja descoperita .
Străduiti-va să păstrati gândurile conștiente libere de colmatare cu invidie, și mândrie. Găsiți timp, faceti-va timp pentru a fi în aer liber, în singurătate. Permiteti forțelor magnetice ale Pamantului dvs. pentru a va revitaliza sistemul nervos. Viața dvs. ocupata disipa aceasta energie vitala de viata și energiile spirituale. In fapt, sunteți toți înțelepți, deși neinstruiti.
Toti traiti în două lumi simultan, două realități, două minți. Prima este lumea spirituala, a spiritului pur, care este singura esența a tuturor lucrurilor , singura ! De aici vin toate motivele pentru existența ta actuală în aceasta formă de viață a dvs. De asemenea, aici, voi toti, ca înțelepți, nu asteptati nici o favoare sau ajutor. Nu există nici o închinare simbolica. Este locul de fiintare, Dumnezeu. Locul in care nu știi nimic, care, la rândul său, este același loc in care știi totul.
Elementele care alcătuiesc lumea ta, a forțelor de natură, cum ar fi vânt, foc, apă, aer, Trăsnet, ar trebui să fie cu adevărat considerate ca puteri spirituale, manifestate în tărâmul fizic, pentru că spiritul străbate toate și intreaga creatie . Și, toate creaturile posedă un suflet, într-un anumit grad variabil. Dar este important să înțelegem că unele forme de viață poate deține doar un grad mic de suflet, în timp ce altele pot deține în greutate mult mai mult suflet și lumină a sufletului. Iar aceste forme de viață diferite, nu sunt neapărat un suflet conștient de sine.
Învațati să aveti încredere în instinctele voastre. Dezvoltati-va încrederea in intelepciunea interioara profunda. Învață să gasiti calea catre inima, și nu iluzia confortului. Vă rugăm să rețineți că cunoasterea, înțelepciunea profundă, nu este cu adevărat un mister. Acesta este darul de a fi și conștientizarea din chiar primul moment de a fi, de a deveni.
Acceptati faptul ca fiecare dintre voi, noi toți, rudele îndepărtate, uitate, suntem de acord să fim aici. Lumea ta inconjuratoare reflectă relația ta cu sinele interior. Vă rugăm să acordați atenție. Noi nu va putem salva. Noi nu avem dreptul de a interveni în visul vostru. Trebuie să vă adresați conștient, și să fiti de aord cu decizia voastra.
În toate religiile dvs. Terrane, există un element variabil de influență asupra rațiunii pure a devotantilor sai. Ne-am dori sa va oferim ideea că nu ar trebui să va blocheze sau să ascundă gândirea clară și logică sau, și ar trebui să se va bazeze întotdeauna deciziile pe înțelegerea dumneavoastră.
În cazul în care cunoștințele dumneavoastră sunt limitate, studiati pentru a crește capacitatea de cunoaștere, sau a gasi cunoasterea pe care o cautati.
Ce a mai importanta intrebare pentru omenire este "Cum sa facem sa traim in permanenta iubirea ?" Cum sa ne amintim in permanenta sa ne iubim si apreciem pe noi insine indiferent ce spun ceilalti ? ......"
... Dezvoltati iubirea si libertatea. Cultivati compasiunea si adevarul, creati intentii focusate spre directii divine. Cunoasterea de sine surmonteaza limitarile si imaturitatea. Omenirea se creaza pe sine insasi si propria istorie; suntem creatorii viitorului nostru si responsabili pentru el... ET care vor veni pe planeta sunt cei din liniile noastre genetice, altfel nu au de ce sa se afle aici--Prin legea liberului arbitru, nu va interveni cineva sa faca dreptate si sa ne elibereze decat daca este dincolo de puterile noastre umane - ceea ce , din aceste momente, deja nu mai este cazul...
( N P Cum sa ne amintim ca suntem cu totii o mare si binecuvantata energie care poate fi prin alegere IUBIRE PURA care ne hraneste pe toti si tot ce ne inconjoara ? si ne limpezeste drumul evolutiei spirituale spre culmi din ce in ce mai minunate ?
Pentru andromedani Dumnezeu este o fiinta mai degraba de sex feminin, echivalent cu Creatia, cu multe niveluri desavarsite si multe altele pe calea spre lumina....)

Copilul Alex Pargaru

Ceea ce ne diferentiaza pe noi, restul oamenilor, de Alexandru este INDOIALA – acest copil pare ca nu o cunoaste, pentru el totul e atat de clar, crede atat de mult in tot ce spune si face.
Religiozitatea acestui copil depaseste orice putere de imaginatie, astfel incat nu te poti abtine sa nu-l intrebi de unde provine credinta sa in Dumnezeu. “Il visez aproape in fiecare noapte pe Dumnezeu, in tot felul. Odata l-am visat in forma de cascada care curgea si facea spume, iar in jurul ei erau pasari, lei care stateau blanzi si erau palmieri, portocali si tot felul de alte vietati si plante. Cred in Dumnezeu pentru ca El mi-a vorbit si a zis ca El ne iubeste, ca El va fi tot timpul cu noi, cu toti oamenii (vorbeste grav, atent si raspicat si in tot timpul acesta ma intreaba daca am apucat sa scriu – n.a.). Si ca eu trebuie sa vestesc lumii poruncile Lui, ca El sa poata intra in inimile oamenilor care stau in fata televizorului si ma urmaresc. Unii oameni mi-au spus ca pupau televizorul cand ma vedeau...“

BISERICA FARA RELIGIE.
Cand va deveni om in toata firea, Alexandru isi doreste sa imbrace hainele preotesti: “Vreau ca biserica mea sa nu aiba nici o religie, pentru ca Iisus (imi atrage atentia sa scriu cu doi “i“, ca “asa e corect“ – n.a.) le-a spus ucenicilor sai sa-si pastreze credinta si nu religiile lumesti. Si acel lacas care va sa fie am sa-l construiesc eu si am sa-i dau culoare portocalie, pentru ca e culoarea raiului, si o cruce verde pe ea, insemnand viata“. Copilul de 11 ani are o teorie personala, distincta si complexa despre religie. “Parerea mea este ca aceste religii lumesti sunt create de oameni ispititi de cel rau, ca sa le creeze si sa le dea in biserici. Aceste religii am spus ca sunt de la cel rau, pentru ca, daca un om care are o religie anume se intalneste cu un altul care are alta religie, unul spune obiceiurile din religia respectiva, iar celalalt spune obiceiurile din religia lui, si atunci se isca o cearta. Si Satan, cand vede ca oamenii se cearta, ii prinde in plasa lui si nu mai lasa ca sa intre Domnul nostru Iisus Hristos in inima lor sa-i mantuiasca“, spune Alexandru ca pe o predica, spusa care ne poate da de gandit.

In timp ce alti copii de varsta lui inca se joaca cu masinutele, Alexandru traieste iluzia unui colt de rai pierdut.
Stie ca vine de pe o planeta minunata numita VERTAS, unde locuieste Dumnezeu cu ingerii sai...Copilul minune cu minte de intelept batran este dezamagit de instrainarea unui loc drag sufletului sau. “Daca un om vrea sa mearga la biserica, biserica este in sufletul lui si el trebuie sa-si gaseasca un coltisor al lui unde sa se roage lui Iisus.
Asa cum mi-am gasit eu o livaduta pe care am numit-o “gradina raiului”, din cauza ca atata blandete si atata lumina dadea Dumnezeu, incat livada aceea a devenit pentru mine un adevarat rai. Dar, din pacate, aceasta livada cat de mica, dar mare in sufletul meu, nu o mai am. Sper ca odata o sa o recapat prin binecuvantata putere a lui Dumnezeu“, incheie baietelul care viseaza sa-si construiasca o biserica.

ALEXANDRU A INVINS BOALA
Viata acestui copil a fost plina de incercari si suferinta. Pe umerii lui micuti a apasat o cruce greu de dus: un craniofaringiom (tumoare pe creier) ce il impiedica sa creasca.
Tumoarea i-a fost extirpata de doua ori de catre neurochirurgii clujeni. O data, pe cand avea 7 ani, si inca o data, 3 ani mai tarziu. Alexandru a urmat apoi un tratament la o clinica din Germania. Oamenii cu suflet bun au fost alaturi de el de fiecare data si l-au ajutat cu bani pentru plata tratamentului, cu o rugaciune. Dar cel mai mare ajutor a venit de la Dumnezeu. Caci luna trecuta, medicii germani l-au examinat din nou pe baiat si i-au dat vestea cea mare: boala a fost invinsa, iar el e pe drumul cel bun. Din ianuarie, Alexandru va putea incepe un tratament hormonal, pentru a se dezvolta normal.

DUREREA
“Mergea Iisus prin ploaia franta/si-o Maica Sfanta il saruta/ Tiranul in balta de sange cand a calcat/ Inima Maicii s-a faramat; O, Iisuse Doamne Sfant/ Stapanul meu pe-acest pamant/ Tu m-ajuta, ma ocroteste/ De pacate ma fereste!“

SOARE SFANT
“O data sa te mai vad as vrea,/ Ajuta-ma cu puterea ta,/ Sa fiu un copil precum raza ta; Tu esti Sfant,/ Eu pe pamant nu pot straluci/ N-am galbenul tau pur al vietii/ Nici vesnicia tineretii“

BINECUVANTARE
“Ce m-as face mama eu/ De n-as fi copilul tau/ Sa-ti fiu mama mangaiere/ Bucurie si durere/ Ca Dumnezeu m-o dat tie/ Cea mai mare bogatie/ Inima de mama stie“ -

MOARTEA E UN SOMN ADANC IAR VIATA O BUCURIE INFINITA
PRIVESTE AERUL SI CERUL SI MEDITEAZA
Alexandru Pargaru



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro