sâmbătă, 4 iulie 2015

Solstitiu vara 2015 in zona Buzau

Am dorit o calatorie deosebita si va prezentam aici imaginile semnificative :

 

 
 
Zona pieptenilor din stanca :



  Spre Poiana Cozanei :
 


 
Poiana Cozanei si portalul stravechi din piatra :

2014:
 
2015 :


 


La portalul de piatra :



 





 












 
Cine vandalizeaza ?
Anul trecut arata astfel :


 De ce anul acesta arata asa ?
 
Spre chilia lui Dionisie :



 



 
 Catre bisericuta lui Iosif :









 
Ne grabim spre Agatonul Nou :








 






 
Trecem pe la Crucea Spatarului Cristea. Din recunostiinta ca s-a ascuns aici de turci impreuna cu familia si averea sa; a urcat aici crucea din piatra de la Ciuta, trasa de 12 bivoli :

 

Acesta a fost locul meditatiei cu elementele, sufla vant puternic.
Adaug si cateva detalii de pe net :


 
Atestare  din 1524


 



Vant mare,  ne grabim spre Turtudui, locurile misterioase cercetate prin anii 80 :

 


 

  




  
]
 



Pe noi ne-a prins ploaia pe varf dar adaug un filmulet  din 2013 :


La intoarcerea spre casa privim inapoi spre Turtudui :

 

Despre fenomenele zonei , atasez cateva explicatii si pareri :

Vasile Rudan pretinde a fi unul dintre instructorii acestor agenţi paranormali ai lui Ceauşescu. "Experimentele au demarat în 1967 şi au fost monitorizate sporadic de câţiva ofiţeri superiori din cadrul MAPN. În sensul că noi efectuăm experimente la cerere şi după aceea le dădeam rezultatele. Inclusiv se fotografia totul, se filma totul, noi nu aveam voie să oprim absolut nimic. Începând cu anii 70, aceste experimente şi aici mă refer la – comunicaţii telepatice, la detectii şi teledetecţii extrasenzoriale şi la monitorizarea extrasenzorială, tot pe cai telepatice, a unor şefi de de stat şi a unor comandanţi militari. Pe parcurs aceste cercetări au intrat sub controlul generalului Ilie Ceauşescu şi dumnealui ordona ce anume urmează să se cerceteze, în ce locuri, bineînţeles la recomandările noastre", spune Vasile Rudan, pentru România TV.
Zona unde s-au întâmplat cele mai teribile lucruri şi unde s-au format aceşti luptători PSI este în munţii Buzăului. Vasile Rudan susţine că aici a antrenat nişte copii supradotaţi pranormal pentru a crea prima unitate de elită din cadrul securităţii, numită în cercurile oculte, Departamentul Zero.

Alegerea munţilor Buzăului ca loc de antrenament al Departamentului Zero, nu a fost deloc întâmplătoare. Sfătuitorii securităţii, oameni iniţiaţi, ştiau foarte multe despre încărcătură ezoterică a acestor locuri. Fenomenele stranii, apariţiile miraculoase, unele considerate fenomene UFO, cât şi legendele locului care vorbesc despre existenţa unor uriaşi, au fost argumente care au convins până şi conducerea materialist dialectica a securităţii să pună aici bazele celui mai secret proiect al securităţii.

Legendele spun că multe persoane au dispărut misterios în munţii dintre localităţile Colţi şi Bozioru, din judeţul Buzău
Deşi mai mulţi localnici nu s-au mai întors după ce au urcat pe munte, fenomenul dispariţiilor din Munţii Buzăului a devenit cunoscut abia în 1980, când doi alpinişti s-au căţărat pe stâncă şi n-au mai coborât.

Vara lui 1980. Doi alpinişti din Brăila pleacă într-o expediţie pe munţii Buzăului. Urcându-se pe o stâncă, unul dintre ei strigă spre celălalt că a găsit ceva ce semăna cu un lanţ metalic. Au fost ultimele lui cuvinte, pentru că bărbatul n-a fost găsit niciodată. Speriat, prietenul lui a chemat echipa de intervenţie. Mai mulţi bărbaţi s-au strâns atunci la poalele stâncii. Fratele celui dispărut a urcat chiar până în vârf, să vadă ce s-a întâmplat. Trăgând de acelaşi lanţ metalic, şi el a dispărut pe muntele despre care se spune că înghite oameni. Nici un membru al echipei de intervenţie nu s-a încumetat să mai urce.
Mai mult, sătenii spun că, înaintea celor doi brăileni care s-au făcut nevăzuţi pe munte, mai mulţi localnici şi-au găsit sfârşitul în zonă. Pentru că regimul comunist nu dorea ca aceste fenomene paranormale să devină publice, stânca a fost dinamitată.
Parapsihologul Vasile Rudan a cercetat cazul şi crede că, din cauza dispariţiei celor doi alpinişti, o ceaţă albastră apare foarte des în regiunea localităţii Bozioru. Sătenii mărturisesc că, de atunci, nimeni n-a mai avut curaj să treacă pe lângă locul în care a fost stânca.

Mai mult: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/muntele-care-inghite-oameni-292971.html#ixzz3ebgs4W2y


Cateva opinii :

1. In cazul Buzau este evident ca se dorea recuperarea rapida a cadrelor MI disparute. Nu mai era loc de asteptare, autoritatile banuind ca acolo se gaseste o intrare, care intrare exista in zona Turtudui dar nu sub menhirul dinamitat.

2. In parte cred ca ai dreptate dar nu a existat nici un "lant" sau alt dispozitiv, ci numai o formatiune piramidala galbena si pulsatorie, in interiorul careia se observa un alt obiect.

3. Dl.Rudan poate sa ne povesteasca mai in amanunt respectivul eveniment petrecut in data de 13 septembrie 1981.

4. Scoaterea la suprafata a acestor artefacte si tehnologii ar putea sa ne faca constienti ca acum mii de ani niste entitati, nu neaparat inrudite cu homo sapiens , se ocupau de foraje si extragere de minerale in zona Buzaului. Probabil fiind putini numeric si temandu-se de strabunii nostrii care erau prea putin "sapiens" si mai mult dedicati artei martiale a ghioagei, s-au gandit la instalarea unor dispozitive care le dadeau posibilitatea sa calatoreasca intre 2 puncte folosind energiile de forma. Ca fuga e rusinoasa dar e sanatoasa. Sau cine stie, poate ca se temeau chiar de ai lor dovada necropolele diferite descoperite in zona?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro