sâmbătă, 9 ianuarie 2016

Adevarat




"Astăzi este 30 Decembrie 2015.

Aproape toți cei care ne urmăresc mesajele cunosc frecvența undei permanente a Pământului numită Rezonanța Schuman. Această frecvență are efecte definite asupra ființei umane. Există, de exemplu, o corelație între creșterea constantă în frecvență din ultimii ani și percepția voastră asupra trecerii din ce în ce mai rapide a timpului.

Pentru aproape toate perioadele de când voi cunoașteți această rezonanță, ea a fost aproape constantă. În ultimii câțiva ani, ea a ajuns să fie mai mult decât dublă. Asta pare să corespundă trezirii conștientizării omenirii, nu-i așa? De fapt, pe măsură ce frecvența creștea, natura umană părea să se calmeze și să devină mai plină de compasiune. Ați început să căutați în interior din ce în ce mai mult.

Deci, de ce am cerut ca această dată să fie înregistrată? Ieri frecvența a atins un nou vârf. Acum, ea a fost bătută în cuie de ceva vreme. Uneori urcă puțin, așa cum aceste lucruri sunt măsurate. Ieri a fost un vârf de mai mult de 50 de Hz. Ați crezut că a fost remarcabil când a ajuns la 16 Hz.

Deci, ce avem a vă spune despre asta? Ei bine, v-am vorbit deja de ceva vreme, și prin mai multe canale, despre curățarea pe care energiile care intră vă ajută să o faceți. Și acest lucru este adevărat. V-am vorbit, de asemenea, și despre diferitele efecte pe care acestea le au asupra unora care au un anumit scop și asupra altora care au un alt scop, sau, cum s-ar spune, cei care se trezesc și cei care nu o fac. Și am mai spus că există un ultim puseu de curățare prin care veți trece în scurt timp. Ghiciți ce!

Imaginați-vă că ați încercat să curățați apa murdară din furtunul din grădină. Mergea destul de bine, dar tot a mai rămas un pic mai mult decât ați fi dorit. Așa că v-ați dus la robinet și l-ați deschis complet. Prin urmare, dacă ați simțit, sau simțiți, sau observați unele schimbări bruște în ceea ce se petrece în voi sau în jurul vostru, relaxați-vă. Este doar o altă curățare. Și dacă vă simțiți foarte bine, zâmbiți și bucurați-vă de ea. Gândiți-vă la ea ca și la un început promițător pentru noul vostru an.

Oh! Și nu uitați să vă țineți bine de draga voastră viață, cum spuneți voi.  



Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro