luni, 20 aprilie 2009

PASTE 2009 PAMANTUL conectat cu UNIVERSUL

PASTE 2009 PAMANTUL conectat cu UNIVERSUL

Calatoria in muntii nostrii deschide intotdeauna conexiunile cu energiile lor, produce in fiecare din noi curatari, remodelari, energizari de care putem beneficia ulterior.


In zilele de Pasti am cautat in mod special aceste conexiuni folosind Celtic Reiki, cu toata simbolistica asociata, adaugand experimentarile personale.





Pe parcursul excursiei la Pestera Ialomicioarei, la simbolurile clasice de Celtic am adaugat esenta de Cedru si toate celelalte simboluri care fac conexiunile noastre interioare pentru curatarea relatiilor, reintregirea familiei universale, inclusiv cu energia din Centrul Caii Lactee.


Cedrii lucrau minunat pentru curatarea noastra si a fratilor brazi din jurul nostru.


Simtind conexiunile universale, am primit mesaje de raspuns de la civilizatiile de contact , incantate ca faceam conexiunile cu Calea Lactee.


Totul in jurul nostru a fost abur mirific al prezentei lor.





Traseul montan al apei care iese din Pestera este incarcat cu prezente universale si o cale directa de comunicare cu Universul si mesagerii Lui.





Forta apei concentreaza instantaneu prana si energia entitatilor coordonatoare care au sediul in interiorul muntelui. Si emisia conexiune catre centrul Caii Lactee este facilitata ca un miracol.


Un mare circuit la dimensiuni cosmice se desfasoara minunat si orice energizare pe circuitele personale este plenar completata si desavarsita.

Interiorul pesterii este o alta cale terestra de incantare a sufletelor dornice de comuniune.








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro