marți, 16 iunie 2009

Timpurile noastre - ANGAJAREA in VIITOR

Sincronizarea Marii Schimbari - continuare

Mesaj de la Kryon transmis prin Lee Carroll
Sambata, 21 martie 2009, Madrid – Spania

A treia etapa
Intre anii 2013-2025 va fi ultima etapa. Eu va spun ca aceste lucruri par acum mult prea mari. Ceea ce va dau acum sunt doar potentiale. S-ar putea sa le auziti si sa spuneti: "Ei bine, astea sunt doar posibilitati. Sunt prea grandioase. Aceste lucruri nu se pot intampla". Haideti sa ne intoarcem cu 20 de ani in urma. Toate posibilitatile despre care v-am vorbit in 1989, au avut loc. Acestea au avut loc, pentru ca a existat un potential. Acestea au fost citite in constiinta voastra. Asa ca, o fac din nou, acum. Acestea sunt potentialele pentru etapa finala a Marii Schimbari.
Prima dintre ele este ajustarea gandirii actualei societati umane. Ea reprezinta energia felului vostru de a munci si de a gandi. Acestea sunt acele lucruri pe care le studiaza un sociolog. Permiteti-mi sa-i dau un alt nume: este vorba de o trecere la o vibratie superioara a naturii umane.
"Kryon, e imposibil! Natura umana este natura umana. Nu o putem schimba.
" Ei bine, voi deja ati inceput sa o schimbati! Ati inceput sa curatati institutiile financiare din intreaga lume. Ati observat acest lucru?
Dragilor, daca oricine v-ar fi spus, acum 30 de ani, ca va veti lichida institutiile financiare, ati fi ras. Nu cunoasteti modul in care functioneaza societatea? Cei care au bani castiga. Bancile detin toate cardurile si sunt conduse de cei “sus pusi”. Ei sunt de neatins, avand in vedere ca guvernul este, de cele mai multe ori, format din aceleasi persoane! Ei bine, de ce nu le spuneti, astazi, acest lucru? Uitati-va in jurul vostru, pentru ca tocmai s-a intamplat ceva. Nimic nu mai functioneaza la fel, nu-i asa? Ce ar face diferenta? Constiinta. O noua paradigma. Puteti sa o vedeti la stiri.
O alta posibilitate: o schimbare in ceea ce natura umana le va permite celor care conduc tara.
"Ai grija, Kryon, nu vorbi despre politica. Vei avea necazuri.
" Eu nu voi avea probleme. Vreau sa va spun sa urmariti liderii care va vor binele.
"Vrei sa spui ca se va schimba politica?" Deja s-a schimbat. A inceput. Urmariti-o! Veti vedea ca etapa Energiei Vechi se termina, in cele din urma. Posibilitatea este ca veti vedea aceasta schimbare, inainte de 2013. Ei vor cadea, pentru ca energia populatiei nu va sustine un lider al Energiei Vechi.
Sa va aduceti aminte unde ati auzit aceasta informatie.. . intr-o tara straina, la o intalnire ezoterica, unde un tip asezat pe un scaun pretinde ca transmite. (de la un Kryon razvratit... glumeste.) Atunci cand o veti auzi, veti intelege mai bine, nu-i asa?
"Poate ca a fost ceva adevarat acolo", veti spune.
"Poate ca a fost real," veti spune.
Acesti lideri se vor prabusi. Veti avea o conducere care se va contura lent, vor veni de peste tot din lume, vor lucra cu Noua Energie si se vor ocupa de popor.
"Asta e prea mult sa-i cerem politicii, Kryon.
" Urmariti-o! Este doar inceputul acestei ultime etape. Deci, sunt multe lucruri care vin. Urmatorul este legat de aceasta: o tara care doar supravietuieste din cauza bolii, nu poate avea un lider cu o constienta superioara. Exista prea mult loc pentru putere si lacomie. Dar cand un continent este vindecat, totul se schimba.
Urmatoarea: sunteti pe cale sa vindecati un continent. Urmariti-l! Incepe. Uitati-va la schimbarea majora care are loc in Africa! V-am mai spus despre acest lucru inainte, chiar si in cadrul reuniunilor am vorbit despre ceea ce numiti Organizatia Natiunilor Unite. Africa nu a fost chiar un jucator potential pe plan economic, pentru ca a fost bolnav. Ce se intampla, atunci cand vindecati un continent? Va spun eu. Dintr-o data, oamenii de pe acest continent vor dori sa aiba ceea ce aveti si voi – un guvern care functioneaza, pace, case, scoli, spitale si chiar si banci de unde sa se poata imprumuta.
Ei nu au nimic din toate acestea, cu adevarat. Orice lucru substantial este in alta parte. Asta inseamna ca veti avea un continent care va rasari, care va deveni un jucator important pe scena Pamantului, ca influenta politica si financiara - un intreg continent, cu toate resursele pe care le are, chiar si cu un potential pentru unificarea unor scopuri comune, ceva asemanator cu ceea ce se intampla acum in UE. Va ofer aceste informatii si, atunci cand aceste lucruri se vor intampla, va spun, din nou, ca va veti aminti unde le-ati auzit.
Cu multi ani in urma, nimeni nu credea ca China va deveni un jucator viabil pe scena economica. Ei erau ramasi in urma, aveau un sistem care parea ca nu poate fi occidentalizat si nici nu manifestau dorinta sa se alinieze la sistemul economic al lumii. Priviti ce s-a intamplat in numai 30 de ani si veti privi Africa cu alti ochi.
Si, in final, o alta schimbare in ADN-ul vostru. As putea sa va spun cateva lucruri care sa va ofere sugestii. Oh, partenerul meu vede ceea ce urmeaza acum si se gandeste: "Mi-ar placea sa fiu si eu acolo, cand acestea vor avea loc." El vorbeste cu mine chiar acum si spune ca acest lucru este foarte departe. Si el intreaba: "Voi fi acolo, Kryon, sa vad si eu aceasta schimbare? Stiu ceea ce ne spui. Stiu ca va veni." Iar eu ii voi raspunde in public: “Oh, da, vei fi aici! Nu o sa-ti spun ce varsta vei avea, dar vei fi aici".
Ascultati ce va spun: exista ceva in ADN-ul vostru, care va fi dezvaluit foarte lent. Este un studiu aflat la 15 ani departare.
Va voi da numele lui acum, asa ca, atunci cand il vor dezvolta, ei vor sti cum sa-l numeasca: Codul Lemurian.
Acum il stiti. Foarte multe se intampla acum! Acum, ca v-am dat numele, urmariti-i pe cei care s-ar putea sa-l utilizeze mai devreme! Folositi-va discernamantul, pentru a vedea adevarul!

Ganduri de incheiere
"Ei bine, toate aceste informatii par atat de minunate, Kryon! Oare, ele se pot intampla cu adevarat?" Nu numai ca se pot intampla: sunt motivul pentru care va spunem ca sunteti pusi in frunte, pentru a crea pace pe Pamant. Sunt multi care vor sa va traga in jos spunand ca aceste lucruri nu se pot intampla. Sa nu va lasati prinsi in drama! Sa nu-i credeti pe cei care traiesc in vechea paradigma! Nu-i va servi niciunei fiinte umane sa creada ca exista asa de multa frica si ca va pieri. Contractul vostru este sa pastrati Lumina in fiecare tara, in orice limba. Sunt multe de facut. Exista un scop mult mai maret aici, decat doar sa va traiti viata si sa sperati ca o faceti bine. Exista acel scop, conform caruia trebuie sa va asumati responsabilitatea si sa schimbati energia planetei, in fiecare moment, cu bucurie.
Acesta este mesajul pentru ziua de azi si suntem aproape gata. Doar inca o clipa.(Kryon face o pauza.) Nu sunt Kryon Invatatorul. Nu sunt deconectat. Nu sunt departe de voi. Cum pot sa va spun cine sunt eu? Eu exist in imaginatia si intuitia voastra. Sunt o parte a muzicii pe care o simtiti, atunci cand sunteti veseli si radeti. Sunt acea parte prin care va conectati la Dumnezeu. Stiu cand plecati pentru a veni pe Pamant, pentru ca parasiti partea mea, care este, de fapt partea de Acasa. Stiu cand va intoarceti la Sala de Onoare, pentru a sarbatori aceasta tranzitie, peste care ati trecut de atatea ori, in calitate de fiinta umana in 3D, pe planeta.
In ultima vreme, unii dintre voi v-ati pierdut prietenii. Ii plangeti pentru ca au plecat. Vreau sa va spun ceva: ei sunt bine. Mai mult decat bine: sunt multumiti. Tranzitia nu este dureroasa. Ei va privesc, va tin de mana si va roaga sa va vindecati inimile. Urmeaza sa vi se intample, stiati? Asa cum s-a intamplat inainte si inainte. Da, exista acel moment cand va dati seama ca sunteti terminati si va aduceti aminte si iar va aduceti aminte. Este atunci cand va vad in Sala de Onoare. Ce reuniune minunata e acolo! Aceasta se intampla chiar acum. "Oh, Kryon, cum poti fi in doua locuri, in acelasi timp?” Sunt in mai mult de doua locuri, dragilor! Pentru ca sunt pe cealalta parte a voalului, in stare cuantum. Si voi sunteti tot asa, doar ca nu va aduceti aminte. Cand nu exista un ceas, atunci nu exista nici timp. Trecut, prezent, viitor - toate merg impreuna. In stare cuantum nu exista un astfel de lucru ca loc. Cand sunteti acolo, nu e asa de greu sa vedeti fata Creatorului. Nu uitati: sunteti foarte iubiti!
Acesta este mesajul transmis de Kryon .
Si asa este.

Redau mai jos explicatia pentru Codul Lemurian:

(cei care reusesc sa activeze nivelul 6 sunt nemuritori)

GRUPUL 3 al dublelor spirale de ADN este GRUPUL LEMURIAN .
Hoa Yawee Maru - este nivelul 7, nivelul Lemurian.

În lemuriană acest nivel se numeşte Hoa Yawee Maru şi înseamnă "limbajul natal al ADN-ului", iar în ebraică se numeşte Kadumah Elohim şi înseamnă "divinitatea revelată".

Nivelul 7
Al şaptelea nivel vibrează cu aceeaşi armonie ca cei din Telos
(Lemurienii din Telos) şi este numit Nivelul Lemurian. Înţelesul lui din limba Lemuriană este dificil de tradus în engleză, pentru că este posibil să nu mai aibă sens. Tonurile care sunt cântate înseamnă lucruri în plus faţă de silabe. Felul în care este cântat creează o tonalitate diferită a informaţiilor. De aceea, este foarte diferit să asculţi şi să citeşti pronunţia numelui acestui nivel. Dar esenţialmente înseamnă: limbajul natal al ADN-ului. Hoa înseamnă patria natală. Yawee înseamnă ADN în lemuriană. Şi Maru înseamnă limbă. Nivelul 7 vibrează. Cu cât vibrează mai sus, cu atât mai repede merge. Cu cât sunt mai multe oscilaţii, cu atât se va dilata mai mult timpul, iar cei din munte vă vor putea întâmpina. Acesta este principalul nivel Lemurian. Este nivelul care poartă sămânţa centrală.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro