marți, 16 iunie 2009

Timpurile noastre - deja TIMP TRECUT

Incep aici sa prezit informatii din alte dimensiuni despre transformarile traite sub ochii nostrii.
Sugerez tuturor sa ne incredintam IUBIRII celei MAI INALTE posibil !

Mesaj de la Kryon transmis prin Lee Carroll
Sambata, 21 martie 2009, Madrid - Spania

Prima etapa
Exista trei etape ale schimbarii. Trei este unul dintre cele mai puternice numere. Este utilizat in spiritualitate, in cele mai multe sisteme de credinta de pe planeta. Acesta reprezinta energia "catalizator" . Catalizator este definit ca o energie care promoveaza schimbarea in alte lucruri din jurul sau, fara ca el sa fie afectat. Energia neafectata este iubirea lui Dumnezeu, neschimbata. Lucrurile din jur care se schimba sunt constiinta umana si transformarea Pamantului.
Nu o sa ma opresc la fiecare punct, ca sa vi-l explic. Multi dintre voi stiu deja multe detalii, pentru ca ele au fost explicate de mai multe ori, in ultimii ani. Cu toate acestea, am de gand sa le evidentiez.
Marea Schimbare a inceput in 1987, o data cu Convergenta Armonica. Prima parte a acestei schimbari s-a incheiat in 1999. Este important sa intelegeti ca aceasta prima etapa a schimbarii a inclus aliniamentul galactic. Asta, deoarece adevarata aliniere a energiei galactice a inceput in prima etapa a schimbarii. Asa cum a indicat partenerul meu, aceasta aliniere astronomica nu se va intampla in 2012. Este deja aici. Aceasta nu e o informatie ezoterica, ci ceva ce astronomii vostri vor verifica cu telescoapele si computerele lor. Anticii au facut tot ce au putut mai bine si au realizat o estimare buna. Dar data de 2012 pentru alinierea galactica este incorecta.
Sunt multi dintre voi care sed in aceste scaune si stiu despre ce vorbesc. Ultimii 20 ani au fost remarcabili pentru voi, nu-i asa? Priviti la ceea ce s-a intamplat, la trezirea si schimbarile care au avut loc... toate, fara nicio prevestire profetica. Cei care azi sunt pe aceasta treapta nu erau interesati de spiritualitate, cu 20 de ani in urma. Ei erau cautatori, dar nu aveau niciun nucleu, nu aveau niciun centru, nu aveau niciun scop. Aceasta il include si pe cel care transmite acum si este in fata voastra (Lee Carroll), si pe cei care au transmis mai inainte pe aceasta scena (Geoffrey Hoppe-Tobias) . Cu 20 de ani in urma, toti acestia erau separati, nu se stiau intre ei, si nu aveau vreun scop spiritual. Ei nu aveau habar despre cine ar putea fi Kryon sau Tobias. Niciunul dintre ei. Vietile lor erau cele ale unor barbati cu cariera si se aflau la o varsta la care nu ar fi inceput niciodata o alta pasiune. Dar au facut-o, iar aceasta a coincis cu Marea Schimbare.
Amintiti-va ca nu exista ceva ce se numeste profetie predestinata! Dumnezeu nu poate sa spuna ce se va intampla, pentru ca pe aceasta planeta oamenii sunt cei care decid, prin constienta lor. "Kryon, daca asa este, de ce ne vorbiti despre un plan?" Pentru ca aceste lucruri despre care va vorbesc sunt potentialele care sunt in fata noastra, generate de constiinta umanitatii. Prin urmare, ceea ce va spun este citit in potentialele constiintei voastre. Ele nu sunt predictii, ci potentiale care vor fi realizate. Multe s-au intamplat in acesti 20 de ani si sunt o parte a schimbarii.
Planul intre anii 1987-1999 (asa cum v-am mai mentionat) cuprinde urmatoarele.
Nu uitati ca despre ceea ce va vorbesc acum, apartine deja istoriei! Dar cand v-am dat-o, in 1989, era viitorul vostru.
Primul element care a fost la indemana a fost mutarea retelei magnetice. De aceea am venit aici. Grupul retelei a venit in 1989 si a plecat in 2002 si ea a fost mutata din motivele pe care vi le-am oferit si evidentiat cu 20 de ani in urma. A fost construita o matrice pentru a avea loc o schimbare in ADN-ul vostru si, intr-adevar, aceasta s-a intamplat: campul grilei magnetice s-a miscat foarte mult in acel moment si s-a intersectat cu elementele din campul magnetic al ADN-ului vostru. Aceasta suprapunere a transmis informatii, energie si o noua cuantumizare pentru ADN-ului vostru, care a fost dintotdeauna pregatit pentru asta.
Cel de-al doilea element in aceasta prima etapa a fost evitarea energiei Armageddon-ului. Acum, pentru cei care cred ca nu s-a intamplat nimic, va spun ca s-a intamplat ceva important: aceasta planeta a trecut la un alt nivel de energie la momentul respectiv. Unul dintre cele mai mari sisteme politice de pe planeta, cunoscut sub numele de Uniunea Sovietica, a cazut si nu s-a mai recladit. Va spun, din nou, ca nu exista niciun catren al lui Nostradamus care sa prezica acest lucru, iar aceasta ar trebui sa va spuna ceva. A schimbat foarte mult viitorul, dar niciun profet nu a mentionat aceasta schimbare. Ceva s-a intamplat, ceva ce nu s-a sincronizat cu tot ceea ce vi se spusese. Acest eveniment a schimbat viitorul despre un posibil razboi, care nu se va mai intampla. Scenariul Armageddon, pur si simplu, nu a avut loc! Intoarceti-va la profetia care a spus clar ca se va intampla.
Voi ati inceput construirea Grilei Cristaline. Aceasta a devenit a schimbare interdimensionala a Grilei Timpul real pentru planeta. Am explicat acest lucru mai inainte, asa ca nu este momentul sa explic din nou ce inseamna. Dar aceasta grila cuantic ezoterica a permis schimbarea constiintei pe care o aveti acum si ca ea sa fie aplicata Pamantului intr-un timp real. Vechiul sistem moare si se duce la Pestera Creatiei, inainte sa fie aplicat ceva Grilei Cristaline. Cu toate acestea, acum, voi o faceti in timp ce sunteti aici, la un nivel cuantic.
Una dintre cele mai mari si mai profunde energii ezoterice este karma. Anticii stiau de ea, au vorbit despre ea si au invatat-o. Budistii si hindusii o stiau si ei. Sistemul a lucrat si inca lucreaza. Dar voi nu aveti nevoie de ea in aceasta Energie Noua. V-am spus acum 20 de ani ca puteti anula toata karma cu care ati venit. M-ati auzit?
Aceasta este o invatatura veche a lui Kryon, dar unii dintre voi aveti nevoie sa o auziti din nou. Nu exista niciun plan ca voi sa veniti si sa suferiti. Niciunul. Va intreb din nou: m-ati auzit? Pentru ca unii dintre voi sunteti inca blocati acolo unde credeti ca drama care va inconjoara este ceva pentru care ati venit aici sa experimentati. Nu, nu este asa! Ati venit aici sa o anulati si sa deveniti un Semnal Luminos pentru o Noua Energie!
Marea Schimbare este o parte a trezirii si anuleaza acest atribut karmic. V-am spus acest lucru in prima carte a lui Kryon: veti iesi din aceasta energie karmica complet. "Atunci de ce am venit"? Din nou: ati venit pentru a schimba aceasta planeta - si ati schimbat-o! Ati venit sa raspanditi Lumina aici - si ati facut-o! Ma opresc o clipa asupra acestui atribut, pentru ca este important pentru voi ca sa-l auziti din nou. Nu exista nicio eticheta pe voi care sa spuna ca trebuie sa realizati acest lucru sau altul. Noi chiar v-am spus ca are loc o schimbare astrologica. Trebuia sa aiba loc. Cei care cred ca ciclul astrologic este static si etern uita cu desavarsire ce creeaza sistemul.
Astrologia este cea mai veche stiinta de pe planeta, condusa de magnetism si gravitatie - acestea schimba pozitia planetelor in jurul Soarelui si dau energie sistemului magnetic si gravitational, care este apoi adus inapoi la voi personal, prin intermediul heliosferei Soarelui (pivotul gravitational al sistemului solar). Acesta se suprapune apoi cu grila magnetica a Pamantului, care mai apoi se suprapune cu atributele magnetice ale ADN-ului vostru. Asa ca, atunci cand va schimbati chiar si numai unul dintre aceste atribute, brusc se schimba, de asemenea, estimarile si componentele sistemului astrologic.
Atunci cand ati actionat asupra grilei magnetice a planetei in prima etapa, grafica astrologica a umanitatii s-a modificat usor, si ea. A avut loc o redistribuire de un total de trei grade in diagrama. Aceasta nu inseamna o schimbare de gradul trei in diagrama, ci, mai degraba, inseamna ca aceste case s-au reconfigurat dintr-un total de trei grade... o jumatate de grad, probabil, la o casa, o jumatate de grad la alta si la alta. Unele sunt mai mari, iar altele - mai mici. Deci, daca va aflati aici ca astrolog si doriti sa aflati mai multe, va trebui sa va luati niste notite. Va trebui sa lucrati cu straturile superioare ca sa observati ce se intampla acum in vietile oamenilor, spre deosebire de ceea ce au spus vechile grafice ca ar trebui sa se intample. Acest lucru poate rezolva problema timpului si a lucrului, astfel incat sa puteti vedea in timp real ce sunt energiile, in comparatie cu ce ar trebui ele sa fie. Rezultatul va trebui sa remodeleze casele. Acordati atentie speciala planetei Jupiter si acelor case care sunt afectate de Jupiter. Este unul dintre principalii participanti in Noua Energie.
Ultimul element din prima etapa: schimbarea care are loc in vreme. Am vorbit despre aceasta schimbare cu 20 de ani in urma. V-am spus ca vor fi locuri pe acest Pamant unde cresc culturi si ca acestea nu vor mai fi. V-am spus ca in anumite zone, unde nu erau culturi, acum vor fi. Ce va spun toate astea ca se intampla? Este o schimbare majora pe planeta in ciclul apei si aceasta a inceput. "Kryon, de ce se schimba vremea? Ce aspect spiritual este asta?" Voi nu credeti in imensitatea energiei pe care o detineti ca omenire. Ati accelerat vibratia planetei, chiar ati trecut dincolo de ceea ce au spus mayasii ca va fi. Pentru miezul geologic, timpul se misca mai repede, dar, pentru voi, el este relativ si la fel. Va intreb: cati dintre voi simt, in mod intuitiv, ca timpul se accelereaza? Voi stiti ca asa este. Pamantul simte la fel. Acum experimentati o vreme pe care nu ati fi avut-o in urmatoarea suta de ani sau mai mult, si ceasul vesnic al Pamantului s-a accelerat. V-am explicat mai inainte ce inseamna acest lucru. V-am spus despre incalzirea globala si acum se intampla, dar nestiut este faptul ca e vorba despre un precursor la un ciclu de racire.
Acestea sunt atributele primei etape.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro