sâmbătă, 21 ianuarie 2012

EU redevin fiinta mea divina EU SUNT


Va propun sa ascultam impreuna sfaturi despre devenirea noastra…



Nota personala : in fiecare din noi exista Scanteia divina originara, celula originara cu care am plecat in calatoria de experimentare a Creatiei, experimentand si invatand sa fim din nou Copii de Dumnezeu in manifestare pe planeta Pamant.
Nota personala : Fiecare celula a noastra are minte , suflet, constiinta…………….
Nota personala : Planul Sufletului in viata actuala este indicat de o harta astrologica corecta, la date de nastere corecte, fara a modifica nasterea prin vointa umana, pentru situatia unei EVOLUTII SPIRITUALE MEDII ( viata noastra in D3 are ca scop evolutia spirituala). Functie de conditiile de viata , interactiunea cu cei din jur, si disponibilitatea proprie de a indeplini planul sufletului, orice persoana poate evolua spiritual mai mult sau mai putin decat evolutia pedie prezumata inainte de incarnare. Ingerii nostrii pazitori au pregatite pentru noi planuri de viata de rezeva, mai spiritualizate sau mai putin. O data in fiecare luna calendaristica se aplica corectia Planului Sufletului nostru in conformitate cu situatia si posibilitatile actualizate. Deci atentie la previziuni astrologice ! Cel care le solicita poate fi mult in afara planului mediu de viata si poate fin influentat negativ prin previziuni, poate fi indrumat pe directii gresite……..
Invingem esecurile si ratarile cu iubirea fiintei noastre si a clipei prezente ………..Avem sprijin de la energiile Creatiei Universale si Terestre……………Mai mult de cat SINELE nostru !– prezenta noastra EU SUNT !……………..

Si acum va aduc vestea bucuriei ……………suntem infinit de puternici si perfecti in Scanteia Divina din Sufletul nostru-celula originara a fiintei noastre………..noi Creatorii vietii noastre, cei care ne scriem clipa de clipa viata…........, folosind energiile Creatiei Originare, cu aspecte divine creatoare, simple, iubitoare, perfecte………………in clipa prezenta, in energia Universului si a Pamantului……………..Ne putem sprijini pe ingeri si arhangheli, pe ierarhiile spirituale care sustin Creatia………….


Binecuvantare cu LUNA NOUA DIN 05.12.2012 – CENTRUL de COMANDA ESTE ACTIV in INIMA SACRA

“ Mesajul este transmis de Arhanghelii iubirii si luminii celor 7 raze pentru toate divinitatile de pe Terra – PLANETA IUBIRII NECONDITIONATE.

In bucuria reintalnirilor noastre, mesajul uinitatii constiintei universale este foarte clar pentru toate divinitatile in corp fizic si energetic de pe acest Pamant:
,, CENTRUL DE COMANDA PROPRIU ESTE ACTIV IN INIMA SACRA,,.
Este o veste minunata transmisa pentru fiecare dintre noi, un cadou pe care toti il meritam. Fiecare dintre noi isi poate reactiva practic in propria decizie tot ceea ce inseamna ,,eu sunt creator unic si universal in viata mea proprie fizica si multidimensionala,,. Se merita sarbatorit cu o cupa de sampanie, prajituri, o cafea buna si o tigara de foi, o muzica divina in care ingerii sa ne ofere tot ceea ce este mai bun, noi acceptam. Asa a fost in aceasta noapte, o noapte de sarbatoare pentru fiecare dintre noi in dimensiunile inalte. Vom explica in randurile ce urmeaza aceasta lucrare desavarsita.
Aceasta luna noua readuce energiile de liniste, de pace si bucurie imensa in inimile fiecarei divinitati in corp fizic.
O etapa foarte importanta dragii nostrii s-a incheiat, ne referim la etapa in care fiecare dintre voi ati folosit in ultimile 10 000 de ani centrul de comanda in capul vostru, in special in glanda celui de al treilea ochi si a chakrei din virful capului.
Aceste chakre au fost folosite de voi insiva pentru a putea fi in continuare programatori in viata voastra fizica, cu accesul direct in subconstientul voastru. Pentru unii a mers, dar majoritatea au accesat si au folosit credinta din invataturi exterioare pe care le-ati preluat de la diverse civilizatii care au fost sau care inca mai sunt pe terra. Ati folosit aceasta invatatura ,,exterioara,, deoarece corpul vostru fizic la majoritatea predomina doar cele 2 spirale ADN si aveati nevoie de o sustinere rationala si o spiritualitate care sa va tina cat se poate activi ca lucratori in lumina, in sensul sa fiti cat puteti stapanii vostri si in viata voastra fizica. Nu-i vorba de bine sau de rau, sunt experiente pe care fiecare le-ati ales, cu toate ca din lumina se cunoasteu anumite date a ceea ce se intampla pe pamant, dar revenirea voastra in corp fizic pe acest pamant era in majoritatea situatiilor altfel.
Fiecare veneati cu o baza de date foarte clara si precisa in deschiderea voastra energetica, dar cand deschideati ochii, inima, auzul vostru, si toate simturile pe care le-ati avut era un soc pentru voi. Si de ce toate acestea: revenirea in corpul fizic v-a permis accesul la centrul vostru de comanda care era in al treilea ochi, dar voi ati uitat sa accesati inima voastra si ati crezut ca este normal pentru voi, normal a fost pentru altii care au reusit sa reconecteze centrul vostru de comanda din cap intr-un subconstient incarcat cu programe energetice de viata pe pamant care majoritatea au fost in defavoarea voastra fizic si energetic.
V-ati intrebat vreo data si sigur a-ti facut-o, cate actiuni din viata voastra sunt ale voastre proprii in sensul voi le-ati creat ca divinitati din lumina si iubire?
Majoritatea programelor energetice pe care le-ati folosit au fost create in defavoarea vietii si iubirii. Doar va readucem aminte acestea pentru a fi intelepti in viata voastra si a a va asculta inima voastra in acum si aici permanent. Cine este de vina, este decaderea corpului fizic care functiona in 2 spirale ADN si circuitele energetice ale voastre au fost modificare, ca transfer informational energetic pe constient.
Este foarte important sa simtiti, sa vedeti de unde vine invormatia, pentru noi Arhanghelii celor sapte raze adevarul este din sursa centrala, din inima energiei iubirii neconditionate. In ultimii ani, incepand de la venirea generatiilor de copii indigo am reusit impreuna ca cele 2 glande a centrilor superiori sa-i intarim – cel de al trile ochi si chakra din varful capului sa aiba o conexie directa intre ele, pentru ca acesta generatie isi poate readuce informatia pentru ei prin activarea creierului mic, care are acces direct la akasicul universal al luminii.
Generatiile de cristal si-au imbunatatit aceaste functii si au reusit sa aduca cu ei centrul de comanda ca divinitate proprie direct in inima lor sacra, au conectat inima fizica la creier si comanda lor in viata fizica este din inima. Generatiile galactice deja au facut un pas important dupa 2008 si au reactivat inima sacra, corpul lor energetic este o sfera si comanda este in celula de baza, numarul UNU din cele 13 celule de baza ,,christice,,. Cei care se nasc acum au aceste 13 celule de baza asezate astfel: UNU in centru si cele 12 asezate in jurul centrului cu conectare directa in centru, ei sunt o sfera cu centrul auriu si in jurul centrului o infinitate de frecvente multicolore. Este o bucurie cand vedem si intalnim in planul fizic asa spirite inalte. Revenim la noi toti. Ce inseaman inima sacra. Inima sacra este activa cand toate celulele, chakrele, meridianele energetice, ADN, tot ceea ce voi numiti energie proprie sunt conectate in centrul fiinitei voastre asa cum ati invatat in centrul pieptului fizic, in spatele glandei Timus. ESTE NECESAR A VA CONSTIENTIZA DRAGII NOSTRI, VOI SUNTEI CA ENERGIE SFERE DE LUMINA SI IUBIRE INFINITA.

EXERCITIU :
Va rog sa invocati Arhanghelii primelor 7 raze divine in manifestare pe planeta Pamant, sa va ajute intr-un aspect foarte important al fiintei si vietii.
Facem un exercitiu impreuna: asezati-va confortabil si relaxati corpul fizic, corpul fizic are mare nevoie sa fie relaxat indiferent ca sunteti in miscare sau static, de ce: descarcarile energetice masive care sunt facute de spiritul vostru inalt sa intre profund in intrega structura energetica individuala pe care fiecare o aveti. Inspirati energetic cu intentia sa fiti in centrul pieptului, simtiti-va stapanul / stapana voastra si deschideti toate simturile fizice si energetice, vedeti-va pe voi insiva corp fizic si aura externa, vedeti-va toate celulele, chakrele, firisoarele ADN, traiti totul in acest acum si aici si comandati in propria voastra energie ca toate chakrele, celule, conexiile energetice subtile, glandele corpului fizic, corpurile energetice sa se conecteze, adune intr-o singura energie in centrul pieptului fizic. Vedeti-va ca o sfera de energie in centrul auriu si inconjurata in mii de culori vii. Traiti impreuna cu noi aceasta experienta unica, traiti iubiti frati si surori impreuna cu noi Arhanghelii care suntem prezenti, fiti asa cum noi suntem – una in intrega creatie a iubirii neconditionate.
In timp ce voi traiti, noi refacem aceaste conexii energetice si mutam comanda direct in constientul voastru ca centrul de comanda sa fie in inima sacra – doar aici este locul adevarat. Conectam toate firisoarele si legaturile voastre multidimensionale in celula aceasta cu numarul UNU, care este celula corpului vostru energetic original, primul corp energetic a fiintei pe care voi o numiti ,,OM,, – CORPUL ENERGETIC UNIVERSAL FOLOSIT IN INTREAGA CREEATIE.
Acum permiteti ca intreaga structura originala sa revina ca extensie si fiecare chakra sa fie la locul ei, fiecare celula sa fie la locul ei, glande, si tot ceea ce voi sunteti. Vedeti-va ca sfera in centrul pieptului fizic si aici sa traiti iubirea voastra, lumina, pacea si bucuria unei vieti active si responsabile.
O ce minunat se simte , vede si se traieste, fiecare divinitate este un vortex de energie a vietii, fiecare divinitate isi poate relua locul de drept in creatia vietii fara limite si fara bariere pe care voi toti impreuna cu noi le-am transformat in lumina si iubire redeschizand centrul inimii spirituale ca unitate a tuturor luminitelor aprinse.
Traiti in acum si aici permanent impreuna cu noi, in intreaga creatie fara limite de la inima la inima.


Noi cei din unitatea constiintei universale MULTUMIM, din inima Emanuel. “
MULTUMIM TUTUROR CELOR CARE FAC PARTE DIN VIATA NOASTRA, CU INFINITA RECUNOSTIINTA, BUCURIE, IUBIRE, STRALUCIRE , FERICIRE !
Pentru voi toti,
Gabi

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro