duminică, 8 aprilie 2012

Noua EPOCA de AUR a ATLANTIDEI

Salutari dragilor, Sunt Metatron, Lordul Luminii ! Va salut si onorez in fiecare dintre voi Iubirea neconditionata si va inconjor cu ea !
Dragilor, Era Cristalina este o certitudine. Se apropie din ce in ce .Separarea in dualitatea fost o experienta puternic neplacuta pentru omenire in Universitatea Timpul liniar. Dualittaea a fost un professor prolific, dar se incheie pentru multi dintre voi.Este momentul sa va primiti diploma pentru polaritate si sa absolviti in realitatile superioare ale campului zero al Omniversului Cristalin.

Aparitia noului Firmament
Inainte ca Pamantul sa fie o planeta a dualitatii era inconjurat de un firmament nondual. Au fost două benzi eliptice arcuite in jurul planetei. Una a fost de natură electrică, cealalta magnetică , unificate formand un scut oscilant cristalin circum- pământ. Un ton era emis in impulsuri din sfera cristalina, pe frecvenţa OM.
Firmamentul nedual s-a dizolvat cand Pamantul a fost transformat intr-o planeta a adualitatii, dupa conflictul MOLDAR.
Electromagnetismul au fost fragmentat pe Pământ, în polaritati electro-magnetice. Partea cristalina în general a fost primita în regnul mineral de pe Pământ şi, într-adevăr, în particule eterice ,numite Esenta Adamantina sau Akasha.
Particulele Akasha cristaline sunt particule eterice codate cu Mintea Divină, Inteligenta Sacra a Unităţilor Constiinta. Ele sunt tipare în materie / antimaterie care compun Parti din toate realităţile şi dimensiunile prin intermediul liniilor electro-cristaline.
Multe Locatii de stocare a codurilor energiei cristaline au fost déjà activate
Cristalele Master Atlante care au fost reactivate in the 8-8-8, 9-9-9, 10-10-10,11-11-11 si in celelalte date triple ramase de activat nu vor fi accesibile fizic pentru inca doua sau trei secole. O clipire din ochi, în timp Cosmic, în care o blocare dimensionala importanta le va proteja până când planeta ajunge într-o stare de iluminare ..
Noi vă spunem că ceea ce va avea loc în 2012 este naşterea unui pământ iluminat, dar adevărata pace şi iluminare la nivel mondial pe planeta va fi peste încă două secole. Cu toate acestea, ceea ce se întâmplă acum este într-adevăr impulsul care îi permite să apară.
Deci, pentru a finaliza explicaţia procesului descris, am să vă spun că energiile cristaline codate in Pamant, care sunt eliberate vor fi reglate fin de cristalele master subterane trezite pe masura ce ele sunt cuprinse în Gridul Cristalin de 144 pentru viitoare asimilarea în Firmamentul Nou.

Orbs - Sfere de lumina

Printre efectele schimbarilor sunt fenomene la care va referiti precum Orbs( sfere de lumina). Acestea vor creşte foarte mult în cantitate şi calitate. Sferele nu sunt noi in dimensiunile Pământului, dar s-au retras din cristalin, în scopul de a fi tangibile în dualitate. Acestea au aparut de cele mai multe ori sub formă de sfere albastre sau aurii, înainte de stabilirea retelei cristaline 144. Orbs cristaline sunt energii de lumina din dimensiuni inalte şi opereaza în stare cristalina. Acestea sunt recipiente şi instrumente din Akasha codificată şi sunt dovezi de prezenţa crescândă a Campul Cristalin Quantum. Ele conţin particule de materie / antimaterie impregnată cu intenţii, sau programe.
Ele sunt Inteligenta Divina Conştienta de faptul că deţine cheile reformarii pe Paamant si a umanitatii . Pentru a fi mai precis, acestea sunt programe magnetice, care atrag energii mai mari, care completeaza procesul şi conexiunile lanţurilor de transformare operantionala. Ele sunt mecanisme catalitice ale Ascensiunii, şi apar în nenumărate matrice geometrice. Unele dintre aceste sfere sunt pentru transformarea MerKiVih a oamenilor, iar altele sunt pentru conversia macro a planetei.
Sferele sunt incarcaturi cristaline pentru expansiune. În prezent, majoritatea oamenilor pot vedea aceste sfere numai prin intermediul imaginilor digitale pentru fotografii şi percepţia intuitivă cu " al treilea ochi ". Faza cristalină a Inaltarii Cosmice va permite ca acestea să fie observate cu ochiul liber, pentru cei dintre voi care le vor atrage prin coeficientul de lumină şi de transformare MerKiVih.

Manifestarea MerKiVah Cristalin
Una dintre cele mai importante rezultate ale Inaltarii Cosmice in 2010 este coagularea MerKiVah Cristalina. Noi vă spunem că Merkabah care a servit ca vehicul Steaua Tetraedron in dimensiune mai inalta pentru ultimii 12000 ani este acum a fi transpusă la capacitate mai mare. Într-adevăr, se dezvoltă progresiv în mod extins catre MerKiVah Cristalina.
Apariţia MerKiVah Cristalina a fost în aşteptare, şi dupa activare cristalina 9-9-9 de s-a inaugurat faza iniţială a transformarii Cristaline a Pamantului, multi dintre voi se trezesc la potentialele voastre de unitati sacre. Faza a doua a Inaltarii Cosmice va atrage alta componenta importanta a transformarii cristaline.
Prin urmare, stabilirea noii MerKiVah Cristalina este necesar să se extindă în energia cristalină a Ascensiunii.
Într-adevăr, cele mai inalte taramuri ale dimensiunilor sunt puse la dispoziţie prin Ascensiunea in Constiinta Divina unificata, şi accesul necesită lumina integral cristalina, iar acest lucru nu pot fi introdus în sistemul anterior Merkabah generat de polaritate dublă.
MerKiVah este mai mult decat steaua-tetraedru cu 8 varfuri şi este formata în stea de 12 varfuri dodecaedrul stelat. Într-adevăr, mecanica MerKiVic de rotaţie, de geometrie, spin-vectorială şi rapoarte frecventiale diferă foarte mult în noul prototip.
Două niveluri şi geometrii succinte se află mai sus de MerKiVah 12-puncte. Toate sunt Metatronice în contextul geometric sacru, toate sunt interconectate cu progresii evolutive de acces a dimensiunilor mai inalte. Procesul de tranziţie necesar în MerKiVah va fi acordat prin Chei Metatronice.

Campurile cristaline
Într-adevăr suprafaţa pământului şi compoziţiei subterana mineralogica formeaza baza de "câmpuri de forţă vortexiale de energie care definesc frecventele fiecarui punct si locatie ca energie îmbunătăţită".
Voi, oamenii primiti subconstient amprenta mineralogica si semnatura energetica pe care o emite, oriunde ati trai. Acesta este, de fapt, procesul care influenţează cat de confortabile va sunt locaţiile pe care le locuiti sau vizitaţi.
Conţinutul mineralogic al unei zone proiectează frecvente "cocktail", iar rezonanta poate influenta chiar o creştere sau scădere a populaţiei locale din orice specie.
Nivelul vostru de confort, poate fi într-adevăr bazat pe ceea ce este dedesupt , substrat de pământ, conţinut si camp electromagnetic al regnului mineral de sub picioarele voastre.
Aceasta energie mineralogica este acum în flux de crestere, activata de Inaltarea Cosmica şi apropierea Erei Cristaline.
Ca un rezultat direct al acestui fapt, o noua forma de sisteme vortex-portal sunt acum în curs de dezvoltare pe planeta voastra. Cele mai mari sunt Arkansas si Brazilia, dar acestea se vor conecta cu alte locatii pentru a forma vortexuri cristaline. Cele mai multe dintre acestea sunt în zonele de telurice naturale de cristal. Santa Fe din New Mexico este unul dintre acestea. Tanzania este un altul. Acestea vor evolua si aparea in diverse locatii din toata planeta, inclusiv Bolivia, Chile, Spania, Egipt, Tibet si Himalaya.

Miezul Cristalin
Acum, centrul pământului joacă un rol important în multe aspecte ale planetei voastre si dualitatea sa ca flashuri de unităţi de realitate, în secvenţa de timp liniar. Centrul Pământului este Cristalin. Este un miez interior care se roteste in sensul acelor de ceasornic si un miez exterior care se roteste invers acelor de ceasornic. Raportul de rotatie a miezului interior cu cel exterior afectează în mod direct perceptia timpului. Miezul interior se roteste mai repede acum, şi, astfel, timpul se accelereaza. De fapt, creşterea în lumina afectează această creştere în rotire. Deoarece miezul se invarte mai repede, creste in căldură şi dimensiune.
Acesta este responsabil pentru incalzirea globala, care este acum . Miezul Cristalin are o realitate fizica si non fizica. Una este materie, celalta antimaterie .
Miezul fizic este cristalizat în aliaj compozit fier-nichel. Miezul nu este gol. Miezul Cristalin este energie lucid coerenta, care poate fi comparata cu radiaţii solare, în toate direcţiile. Fluxul de mai sus creează o sferă de influenta care creste, disemineaza, propaga si energizeaza toata forta de viata. Acest câmp de radiaţie este un traductor care transpune fizic energia.
Are capacitatea remarcabila de a solidifica senzaţiei de intenţie a pământului şi a creea realitatea tangibila. Ca atare, aceasta energie non-fizica se misca si devine energie solida in formatiuni acumulate cristaline care cresc si amplifica energia.
Cele două vortexuri principal al acestor bedsare cristal Arkansas si Brazilia. Ca atare aceste vortexuri masive cristaline servesc ca receptor-emiţător şi camp de forta receptor-conductiv , conducte de energie care primesc şi transmit energie vitala cosmica de viaţă si vigoare la tot ceea ce există pe pământ şi în interiorul sau.
Valuri de radiaţii solare şi stelare accelera şi optimizează energiile cristaline. Aceste emisii învioreaza şi intensifica transformari si amplificări cristaline de energie, şi, ca atare, creaza si prolifereaza de tot ceea ce este în câmpul de influenţă al pământului.


Gridul cristalin 144 in Era Cristalina

Sa revedem proesul activarii gridului cristalin 144. Gridul este geometrie sacra cristalina, dublu penta-dodecahedron, care include 144 fete pentagonale intr-o matrice cristalina simetrica. Dublu penta dodecahedroanele sunt stelate ( vezi postarea despre Reteaua Cristica http://cursurireikitargovistetratamentereiki.blogspot.com/2009/12/reteaua-cristica.html) ceea ce inseamna ca fiecare dintre cele 12 fatete principale sunt conectate in centru pentru a forma piramide cu 5 fete.
Astfel sunt 12 piramide, in legatura cu 12 Discuri SolareCristice Aurii. Deci, dacă consideraţi că fiecare suprafaţă pentagonală conţine 5 triunghiuri isoscele şi un pentagon, aveţi 72 de faţete.
În plus, fiecare dintre cele douăsprezece aspecte stelate au 5 triunghiuri si o piramida cu cinci feţe, astfel combinand suprafata si porţiunile stelate atingem Numarul Maestru frecventa douăsprezece pătrat-144.
Astfel, denumirea Reteaua Cristalina 144. Ati înţeles? Acum, aspectele legate de datele triple, sunt interesante. După milenii, există o secvenţă unică de date care apar intre 2001 - 2012. Datele triple sunt frecvenţe numerice, care au loc unic în acest format abreviat; apar secvenţial in doisprezece ani :
1 January 2001, 1-1-1
2 February 2002, 2-2-2
3 March 2003, 3-3-3
4 April, 2004, 4-4-4
5 May, 2005, 5-5-5
6 June 2006, 6-6-6
7 July, 2007, 7-7-7
8 August, 2008, 8-8-8
9 September, 2009, 9-9-9
10 October 2010, 10-10-10
11 November, 2011, 11-11-11
12 December 2012, 12-12-12
Semnificatia gridului este ca fiecare data tripla este destinata sa fie activatorul unuia din cele 12 suprafete de baza, dodecahedroane majore ale gridului. Astfel ca gridul intra in functiune in fiecare din cei 12 ani cu una din cele 12 subparti ale sale din 1 Ianuarie 2001 pana la 12 decembrie 2012. Intre13 decembrie 2012 si 21 decembrie 2012 se integreaza programele si se reporneste in plin Grid 144 al Iubirii Cristice neconditionate , alb aurii, la Solstitiul de iarna 2012, 21 decembrie 2012, profetizata Ascensiune.
Discurile solare cristice aurii au fost plasate de siriusieni in 12 locatii de pe planeta aliniate geometriei retelei cristice. Codurile reprogramarii au fost plasate in spatii eterice sacre asteptand activarile la datetriple (de exemplu cristalul MAX – vezi http://energiavindecatoareaculorilor.blogspot.com/2012/02/metatron-despre-tehnologia-cristalelor.html )

Acesta e PLANUL COSMIC
al protectorilor nostrii galactici, ajutat de mostenirea Atlanta care ne-a salvat cristale master si cunoastere ! Dorim cu totii refacerea Epocii de Aur a Atlantidei, dinaintea celor 3 caderi successive !
Cineva poate sa simta ca Gridul 144 este complet, dar adevarul este ca nu va fi complet si deplin functional pana la solstitiul de iarna 2012
Sunt deschideri galactice si energii de transformare necesare pentru activarea anumitor portiuni din Grid si acestea inca nu au avut loc.
Într-adevăr, nu sunt aliniamente specifice astrologice care certifica si definesc portalurile de data tripla. Mai degrabă este vibratia numerelor in sine care se corelează cu reţeaua 144. Aceasta cinetică , impulsioneaza de asemenea, cele 12-helix componente disc solar dupa o schema de design în grila de 144, care oferă, ceea ce poate fi numit programarea ADN-ul de 12 - fatete pentagonale de penta dublu dodecaedru.
Cineva ar putea sa se intrebe despre validitatea datelor triple in baza 12. Raspunsul este ca masuratorile voastre, calendarul solar, se bazeaza pe ciclul de 12 luni si astfel datele triple sunt cele valabile.
Aveti mai jos o corelare zone - momente de activare a cristalelor master atlante (o retea de comunicare puternica exista intre cristalele master si portalurile vortexurilor cristaline ):

Arkansas :
Trei Cristalele enorme Atlanteane sunt situate în caverne cristaline in Arkansas.
Cristalul albastru de Cunoastere (Interface) 8-8-8 activat 100%.
Cristalul de Smarald al vindecarii 9-9-9 activat 100%.
Cristalul razei de platina of Comunicarii (Bio Plasmic Interface) 11-11-11

Bimini Bank:
Cristalul Energiei Rubinii de Foc de activat 12-12-12

Brazilia:
Cristal auriu pentru vindecare si regenerare 9-9-9 (Mineas Gerais lângă Latras das Sao Tome) activ la 50% putere,
Violet Crystal of Sound 10-10-10 (Bahia langa Domenii Diamante Quartz) cu samanta cristalina LeMuriana

Muntele Shasta:
Cristalul Om interfata Multidimensionala din Muntele Shasta, 9-9-9

Tiajuanaco-Lacul Titicaca, Bolivia:
Cristalul Soare Luna de Lumina în Titicaca 9-9-9 activat 100%.
Cristalul lui Thoth - 12-12-12

Celelalte cristale ( neactivate 100% ) vor fi trezite si repornite, urmand noi downloadari si reprogramari, Acest proces va dura in special datorita cristalului din zona Bimini care nu va fi complet functional pana in 2020.
Efectele acestor cristale vor fi initial destul de subtile, dar puterea subtilă va fi imediat sesizata de catre empatici.
Efectul va fi un sentiment mai mare de bunăstare, în special în cadrul vortexurilor din Arkansas, Lacul Titicaca şi Bahia, Brazilia.

Prima etapă reprezintă înţelepciunea, şi a doua fază va fi vindecarea eterica Atlantidei, şi podul pentru o noua Epoca de Aur.
Va fi un romb de aur format între Brazilia, Lacul Titicaca, Arkansas şi Muntele Shasta şi în 2020 aceasta va deveni o stea cu 5 varfuri, care formeaza o retea globala, cu toate punctele de pe planetă.
Cristalele Atlante deschid porti eterice, portaluri dimensionale care vor permite omenirii cu viaţă pe bază de carbon a interfera cu formelebio-plasmice de viaţă. Trebuie să înţelegeţi, ca existati in paralel in divinitatea voastra multidimensionala.

Inchidere
Absolvirea clasei dualitatii pe planeta voastra, numita Ascensiunea, se face prin atingerea masei critice
care va permite conversia de acest şablon de Pamant de dimensiunea 3 la dimesiunea mai inalta,
de la analog la digital, de la alb-negru la color. o incredibila transformare este doar o suflare departe, literalmente.Conversia cristalina prin gridul cristalin 144 este pe cale de a creşte foarte mult vibratia pământului, pentru transformare dimensională de la 3D la 12d şi dincolo. Este asemănător cu un televizor cu antene clasica trecut la recepţia prin satelit. In acesta Era Cristalina noua, cristalele de mega putere, nu vor mai fi folosite abuziv cum s-a intamplat căderea tristă a Atlantidei. Într-adevăr, acestea nu vor fi folosite pentru orice scop, altul decât cel mai mare bine.
Eu sunt Metatron, lord al Luminii si impartasesc aceste adevaruri cu voi. Si asa si este.
www.Earth-Keeper.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro