duminică, 13 decembrie 2015

Redevenim multidimensionali

AMINTIRI MULTIDIMENSIONALE

Ca urmare a procesului nostru, multe amintiri multidimensionale și povești ne pot inunda conștiința. Chiar sunt acestea povești venite de la ființe de pe diferite planete, galaxii și dimensiuni sau sunt doar imaginația noastră? Cel mai important, există vreo diferență între amintire și imaginație?

Dacă chiar ne creăm propria noastră realitate, atunci o realitate care este limitată la Pământul trei dimensional este pur și simplu alegerea noastră de a crea. Dar dacă noi, creatorii realității noastre, am fost capabili să ne imaginăm o realitate în care noi NU am fost limitați la dimensiunea a treia?

Dacă NOI, creatorii realității noastre, am fost capabili să intrăm în memoria SINELUI nostru pe deplin integrat Multidimensional? Am putea recupera amintiri demult uitate ale altor realități care sunt dincolo de limitele acestei dimensiuni particulare, timp și spațiu?

Putem avea suficientă încredere în ”imaginația” noastră pentru a da drumul la restricțiile de a ne limita conștiința la o singură realitate, o singură expresie a SINELUI nostru total?

Când conștiința noastră este resctricționată la dimensiunea a treia, noi nu putem vindeca planeta lui Gaia, pentru că acea stare de conștiință 3D este cea care crează situația pe care planeta NOASTRĂ și TOATE creaturile sale o experimentează acum.

Lumea industrială este rezultatul celei mai profunde călătorii a omenirii în partea stângă a creierului nostru analitic, a abilitităților secvențiale. Aceste abilități ne-au învățat separarea absolută în conștiința individuală a lumii noastre ”moderne”.

Percepțiile noastre expansionate ale telepatiei, premoniției, telekineziei, clarvederii, clarauzului, clarsimțirii care rezultă din întreaga gândire a creierului nostru, a emisferelor noastre stângă și dreaptă fuzionate, au fost filtrate din conștiința noastră individuală, trei dimensională.

Ba mai mult, cu accentul pe care noi l-am pus doar pe jumătate din capacitatea înnăscută a creierului nostru, am căzut în gândirea alb/negru. Gândirea absolut alb sau absolut negru se bazează pe adevărata polaritate care a creat lumea trei dimensională.

Nu mai căutăm să găsim totala individualizare de alți oameni, natură, planeta noastră și chiar de adevăratul nostru SINE Multidimensional. Am experimentat o aventură în separarea de abilitățile noastre înnăscute multidimensionale.

Cu toate acestea, ca și un artist care ar dori să se focalizeze numai pe dans până când simte că și-a perfecționat acea abilitate, care apoi cântă până când simte că și acea abilitatea și-a perfecționat-o, nu ne-am permis nouă înșine să ne folosim pe deplin abilitățile.

Ba mai rău, ne-am ascuns abilitățile noastre extinse din cauza ”rușinii noastre de a fi diferiți”. Cu toate acestea, repetiția pentru performanța vieții noastre s-a încheiat, iar actul final a început.

Pentru a face față provocărilor care decurg și ne stau direct în față, trebuie să ne eliberăm de iluzia rușinii și să ne îmbrățișăm pe deplin SINELE și să tragem laolaltă TOT ceea ce Sufletul/SINELE nostru a experimentat vreodată în orice dimensiune, planetă sau galaxie.

Trebuie să-i permitem imaginației noastre să îmbrățișeze și proiecteze iluminarea călătoriei noastre în UNUL.

Am învățat să ne expansionăm conștiința în conștiința cosmică prin deschiderea celui de-al Treilea Ochi și trecerea prin portalul său multidimensional. Putem avea încredere în aventurile pe care le-am avut în aceste călătorii?

Lumina multidimensională a lui UNU ne scaldă Chakra Coroană și radiază în realitatea noastră fizică prin intermediul celui de-al Treila Ochi deschis. Simultan, Gaia împărtășește în mod constant emanațiile Sale din miezul inimii sale planetare, prin autostrada creată de energia noastră Kundalini care se ridică și în inima noastră personală.

Prin faptul că permitem ridicarea energiei Kundalini pentru a ajuta integrarea Sufletului/SINELUI nostru în fiecare din chakrele noastre, ne-am deschis și Inima Înaltă și am fuzionat-o cu Chakra Inimii noastre pentru a ne finaliza trezirea conștiinței noastre planetare.

Prin conștiința planetară ne-am inițiat abilitatea înnăscută de a fi UNA cu toate creaturile și materia care contribuie la experiența noastră de grup de a fi UNA cu planeta noastră.

Pe măsură ce iubirea necondiționată din Chakra Inimii noastre expansionate se combină cu cel de-al Treilea Ochi deschis al nostru, imensa creativitate a Chakrei Gâtului nostru izbucnește cu tărie în realitatea noastră – realitatea pe care noi o creăm ACUM.

Creativitatea noastră îmbobocită se freacă de multele reguli ale limitării pe care le simțim ca pe niște lanțuri care ne leagă de mâini, de picioare, inima și mintea. Dacă este să FIM SINELE nostru, trebuie să ne eliberăm de coconul nostru limitator ca și frumosul fluture care suntem.

Ne începem procesul de transformare de la o mică omidă limitată care cunoaște doar frunza pe care se târăște în fluturele monarh regal care poate călători distanțe mari cu aripile sale fragile ca dantela.

A sosit timpul să străpungem prin limitarea coconului pe care singuri ni l-am țesut. Ne-am țesut acest cocon în încercarea de a ne ”potrivi” într-o realitate bazată pe uitarea adevăratului nostru SINE. Dar, ACUM, ne-am amintit, și nici unul prea devreme.

Momentul pivotal începe pentru planeta pe care am transformat-o într-un lucruprin individualitatea pe care am prețuit-o atât de mult. Aceia dintre noi care s-au trezit la SINELE lor deplin suntem pregătiți să ne ocupăm locul în drama acestei transformări planetare, astfel încât să ne putem îndeplini Scopul Sufletului nostru.

Pentru că noi ne-am integrat Sufletul/SINELE în vehiculul nostru pământesc, putem auzi vocea SINELUI nostru Multidimensional încurajându-ne și ghidându-ne în mod constant. Tot ceea ce este nevoie să facem este să ne predăm SINELUI nostru, pentru că prin trăirea în starea de predare ne putem elibera în totalitate sinele de iluzia vieții noastre lumești.

Ce se întâmplă dacă găsim curajul de a ne ”manifesta” ca SINELE nostru Multidimensional?
Ce se întâmplă dacă ne echilibrăm intelectul cu instinctele?
Dacă suntem în mod deschis
            telepatici,
                        precognitivi,
                                     telekinetici,
                                              clarvăzători,
                                                        clarauzitori,
                                                                      și clarsimțitori?

Dacă am înceta să ne ascundem lumina și am permite esenței noastre iluminate să emane cu mândrie și sinceritate prin SINELE nostru Multidimensional total integrat?

Pe măsură ce continuăm să ne împământăm SINELE Multidimensional în Pământul lui Gaia, noi devenim ”Conștiința Colectivă a Pământului.”

ATUNCI noi suntem UNA cu Gaia și Gaia este UNA cu noi.

Când ne expansionăm conștiința pentru a îmbrățișa Pământul:
                 Conștiința noastră individuală devine Conștiință Planetară.

Când ne expansionăm conștiința pentru a ne îmbrățișa Sistemul Solar:
                Conștiința noastră devine Conștiință Solară.

Când ne expansionăm conștiința pentru a ne îmbrățișa Galaxia:
                 Conștiința noastră devine Conștiință Galactică.

Când ne expansionăm conștiința pentru a ne îmbrățișa Universul:
                Conștiința noastră devine Conștiință Universală.

În conștiința noastră expansionată, în întreaga noastră gândire cerebrală și percepțiile noastre extinse stă abilitatea naostră de a ne împlini Idealul Divin și de a contribui la transformarea realității planetare.

Împreună ca UNA/UNUL, oameni și planetă, noi putem crea o planetă a iubirii și a păcii!

Care este Misiunea noastră personală? Cum o vom împlini?
Pentru a găsi acest răspuns este nevoie să intrăm în SINELE nostru ...

Binecuvântări vouă TUTUROR

Gaia





Ne reamintim Sub – Planul Cauzal 4D 


De Suzanne Lie – Arcturienii

Vă ajutăm acum să vă continuați călătoria prin cea de-a patra dimensiune. Amintiți-vă să vă mențineți intenția de a crea un portal clar/curat care unește dimensiunile a treia și a patra cu dimensiunea a cincea. Voi, membrii omenirii, sunteți deosebit de potriviți pentru această misiune deoarece omenirea reprezintă legătura dintre Mama Pământ și Tatăl Spirit.

Dintre toți locuitorii Pământului, omenirea este principalul responsabil pentru întunericul care este adunat în Planul Astral patru dimensional. Prin urmare, este sarcina omenirii să curețe acest întuneric/ frică.

Cu toate acestea, chiar dacă oamenii care trăiesc în frică, furie și nevoia de putere asupra altora sunt în principal cei care murdăresc aura lui Gaia, VOI, cei treziți, sunteți cei care veți curăța portaluri prin astral, dimensiunea a patra spre dimensiunea a cincea a iubirii necondiționate și a luminii multidimensionale.

Cu toate acestea, cei care nu-și asumă responsabilitatea pentru acțiunile lor nu se vor bucura de revenirea câmpurilor de energie pe care ei le-au trimis în lumea voastră. Pentru că acești oameni nu sunt suficient de evoluați pentru a se conecta cu SINELE lor Multidimensional ei nu sunt conștienți de, sau să trăiască prin, Legea Cauzei și Efectului lui Gaia.

Prin urmare, ei se simt niște victime pentru că ”cineva” este furios pe ei, cineva vrea să aibă putere asupra lor, lucru care îi face să le fie frică. Pentru că ei sunt pierduți în propriul lor întuneric, ei nu sunt în stare să perceapă ”cercul creativității” pe care ei l-au creat.

Așa că, la fel cum ei i-au victimizat pe alții, ei s-au victimizat și pe ei înșiși. Această dinamică devine mult mai evidentă în Planul Cauzal 4D în care ”energia dată este egală cu energia primită înapoi”. Cei care mai trăiesc încă în întuneric au uitat și faptul că Gaia este o ”planetă a liberului arbitru”.

Prin urmare, orice mod prin care cei întunecați au diminuat liberul arbitru al altora, se va întoarce curând înapoi la ei. ”De ce acțiunile lor nu s-au întors încă la ei?” vă auzim întrebând. Răspunsul nostru este că există un plan mai mare care este în desfășurare.

Vă rugăm ca voi, membrii ”ființelor noastre de lumină”, să aveți încredere că faptele voastre pline de iubire se vor întoarce la voi, faptele lor întunecate se vor întoarce la ei. În acest ACUM vi se va da inițierea finală în a-i iubi și ierta necondiționat pe cei care au trăit în întuneric.

Prin urmare, vă cerem să practicați această însărcinare de a vă ierta necondiționat sinele. După cum știți, nu puteți da mai departe ceea ce nu aveți. Așa după cum știți, dacă nu vă puteți iubi și ierta necondiționat sinele vostru, nu veți fi în stare să-i iubiți și iertați necondiționat pe cei care sunt încă pierduți în întuneric.

”Dar asta nu-i corect”, vă auzim plângându-vă. Așa că trebuie să vă reamintim că ”corect” nu este o componentă a ascensiunii. Ascensiunea este abilitatea de a iubi, ierta și accepta necondiționat TOATE formele de viață. Provocarea voastră este cu mult mai dificilă decât a lor, dar răsplata eforturilor voastre va fi cu mult mai valoroasă decât iluzia voastră trei dimensională despre corectitudine.

Spunem ”iluzia corectitudinii” pentru că corectitudinea nu este nici măcar un concept al celei de-a cincea dimensiuni. Voi toți știți că VOI vă creați realitatea cu fiecare gând și emoție a voastră. Dacă este cineva care are probleme cu această provocare, voi nu-l/o veți judeca. În schimb, îl/o veți ajuta.

Pe de altă parte, vă înțelegem reacțiile trei dimensionale, dar pentru a călători prin portalul inter-dimensional pe care voi l-ați creat, trebuie să eliberați atașamentul față de reacțiile trei dimensionale. Da, suntem conștienți de faptul că nu v-am spus încă că voi, de fapt, vă creați propriul vostru portal de ascensiune.

Am salvat această informație pentru acest ACUM în care portalul vostru este aproape complet. Vedeți voi, pe măsură ce treceți prin fiecare sub-plan al planului astral patru dimensional, aura lui Gaia, precum și al vostru propriu, aura voastră, voi v-ați expansionat foarte mult conștiința.

Vechile concepte cum ar fi ”Pot să controlez realitatea trei dimensională a Pământului?” sunt eliberate din conștientizarea voastră. Toate conceptele ”controlului” trei/patru dimensional sunt înlocuite ACUM de conceptele patru/cinci dimensionale ale ”creației”.

Voi, preaiubiții noștri voluntari pe Gaia, v-ați oferit voluntari pentru provocarea ”Putem NOI crea suficientă conștiință a unității cinci dimensională pentru a o transmuta pe Gaia înapoi în adevăratul Ei SINE cinci dimensional?” Vă rugăm să observați cuvântul ”noi” în loc de ”eu”. Voi, preaiubiții noștri, vă transmutați sentimentul vostru de SINE de la ”eu” și ”al meu” la ”noi” și ”al nostru”.

Gaia a fost cândva o planetă cinci dimensională, tot așa cum și voi ați fost cândva o persoană cinci dimensională. Desigur, deoarece dimensiunea a cincea NU are timp și spațiu, Gaia cinci dimensională, precum și toate expresiile voastre umane cinci dimensionale, vă așteaptă cu răbdare întoarcerea.

Amintiți-vă că dimensiunea a treia este o proiecție holografică. Este o hologramă atât de eficientă încât cei mai mulți oameni cred că este REALĂ. Desigur, pentru voi toți este ”reală” pentru că și forma voastră trei dimensională este tot o proiecție holografică.

Adevărata reprezentare, cinci dimensională a planetei Pământ și a tuturor locuitorilor ei este proiectată prin intermediul razelor de lumină patru dimensionale. Această rază astrală de lumină patru dimensională este îndreptată către un ”ecran” trei dimensional pentru a crea realitatea holografică a Pământului trei dimensional.

”Ridicol!” ați putea spune. ”Această teorie este un concept la care este interesant de reflectat, dar dacă îi trag un pumn peretelui mă doare mâna, simt iubire atunci când copilul îmi zâmbește și mă speriu atunci când o mașină aproape că mă calcă.”

Dragilor, noi știm că dimensiunea a treia pare a fi reală pentru că voi o puteți simți. Cu toate acestea, pe măsură ce vă expansionați conștiința în dimensiunile a patra și a cincea, voi le veți simți și pe acestea. Cu toate acestea, omenirea a fost instruită să-și facă ierarhizarea cu susul în jos.

Omenirea a fost instruită că dimensiunea a treia este cea mai importantă și că apoi este dimensiunea a patra a viselor și a creativității. Apoi, în cele din urmă, dimensiunea a cincea pare atât de îndepărtată și de neatins încât de abia este pe listă.

Dragi ascendenți, vă aducem în atenție următoarea problemă, după care VOI veți fi solicitați să răspundeți la aceste întrebări. Deci, atunci când o persoană trei dimensională devine speriată, adeseori ea devine și furioasă. Furia este un mod de a da la o parte ceva ce este mult prea înfricoșător pentru a fi abordat.

Dragi ascendenți, sarcina voastră de a-i ajuta și ghida pe alții nu va fi simplă. Așa că, va fi nevoie să fiți pe deplin conectați la expresiile cinci dimensionale ale SINELUI vostru. În ceea ce privește cine sunteți voi cu adevărat, cel mai important VOI este voi-ul pe care vă plasați atenția.

Prin urmare, în loc să vă însușiți ”sinele” ca fiind sinele fizic 3D care poartă un vehicul pământesc, vă rugăm să vă însușiți ca fiind SINELE vostru, SINELE vostru Corp de Lumină cinci dimensional, pe care, de asemenea, îl purtați.

Atunci, în loc să priviți ÎN SUS (în frecvență) către SINELE vostru ”mai bun” aflat departe într-o realitate mai înaltă, veți privi ÎN JOS (în frecvență) către curajosul vostru sine uman care ascultă în mod constant care este perspectiva voastrăasupra realității.

Acum că ne-am uitat la perspectiva voastră asupra vieții din sinele vostru trei dimensional și cinci dimensional, haideți să ne uităm la perspectiva voastră asupra realității prin intermediul celor mai de jos și mai de sus frecvențe ale sinelui vostru astral patru dimensional.

Vă ghidăm în acest exercițiu pentru că Corpul vostru Cauzal este VOI-ul care este ”în-între” sinele vostru masculin/de ieșire în Sub-planul Spiritual și sinele vostru feminin/de intrare care este împământat în aura patru dimensională a Mamei Pământ, Gaia.

Sinele vostru patru dimensional din Planul Astral de Jos se află pe fundul lacului, care se află în vârful realității planetare a lui Gaia. Asemeni funinginii care se adună într-un horn din fumul care urcă prin el din sobă către cer, rămășițele întunecate ale fricii se adună în Planul Astral de Jos.

Ca și Ascendenți, VOI v-ați oferit voluntar să fiți ”hornari”. Din fericire, voi nu trebuie să vă urcați printr-un horn întunecat și murdar pentru că pe măsură ce vă curățați propriul vostru plan astral de jos, voi curățați și planul astral de jos al lui Gaia.

În Planul Emoțional patru dimensional voi învățați să fiți stăpânii emoțiilor voastre. Pe măsură ce vă stăpâniți corpul emoțional, vă veți aminti cum să vă iubiți, iertați și acceptați necondiționat pe voi înșivă. Cu acest mar cadou pentru sinele vostru, voi vă amintiți cum să transmutați TOATE emoțiile voastre în creativitate și comunicare.

În Planul vostru Mental patru dimensional voi învățați că ”o minte deschisă este cel mai bun antidot pentru frică.” Pe măsură ce câștigați un grad de stăpânire a minții voastre, veți trimite în exterior gânduri care sunt pozitive, creative, unice și multidimensionale.

Apoi, gândurile voastre pozitive, împuternicitoare se vor uni cu emoțiile voastre de iubire, iertare și acceptare pentru a crea forme gând puternice care vor crea baza pentru noua viață pe care VOI o veți crea.

Apoi, pe măsură ce intrați în Planul Cauzal patru dimensional, fiecare dintre gândurile voastre pozitive, împuternicitoare se unește cu emoțiile voastre pline de iubire, creatoare, pentru a crea o realitate pozitivă, împuternicitoare. Apoi vă veți aminti că toate cauzele au un efect și că toate efectele crează o nouă cauză.

În această nouă realitate voi puteți opri rotirea ”Roții Cauzei și Efectului trei dimensională” trei dimensionale pentru a vă pregăti să părăsiți timpul și să intrați în ACUM-ul în care cauza și efectul sunt UNA în Cercul Creației.

Atunci când acest Cerc al Creației este complet, voi puteți intra în Miezul Cercului care a fost creat de către fluxul circular al cauzei și efectului. Pentru a absolvi și promova din realitatea trei dimensională, voi trebuie să închideți acest cerc al cauzei și efectului astfel încât să puteți crea Coridorul prin care veți intra în Miez.

În Miez TOTUL este liniștit și pașnic. În Miez sunt posibilități INFINITE. În Miezul Cercului Creației este ceea ce este infinit, precum și ceea ce nu este încămanifest/vădit.

În Miez voi sunteți încărcătura feminină (-) a formei.
În Miez voi sunteți infinit înconjurați de încărcătura pozitivă (+) a spiritului.
În Miez voi sunteți Spiritul (+) care înconjoară și curge în Materie (-) în

Infinitul Dans al Creației.

CE VEȚI CREA?

Propria voastra REALITATE



Mesaje de Acasă – 

Învățarea / Amintirea Citirii Limbajului Luminii


De Suzanne Lie
Mulți dintre voi încep să perceapă forme gând și pachete de energie. Abilitățile voastre cum ar fi Clarauzul (auzitul), Clarvederea (văzutul), Clarsimțirea (simțitul) intră în direct. Cu toate aceste deprinderi care sosesc acum, voi vă pregătiți să fiți în stare să percepeți, primiți și interpretați Limbajul Luminii.
În acest mod, noi (Arcturienii, Elementalii, Îngerii și Ființele din Pământul Interior) vom fi în măsură să vorbim cu voi prin Limbajul Luminii. Când cineva vă vorbește în Limbajul Luminii, acesta este un pachet de informații care este întreg și complet.
Vă vom oferi informații care sunt în general pentru populație, dar și informații specifice pentru voi, individual. Acest lucru crează un pas înainte atunci când puteți percepe și comunica cu propriul vostru sine mai înalt dimensional.
Odată ce vă amintiți această deprindere înnăscută pe care voi TOȚI o aveți, vă cerem să vă adunați cu alții care își pot percepe și comunica cu sinele lor mai înalt dimensional. Apoi, când intrați în Coridorul nostru Arcturian, care în prezent o înconjoară pe Gaia, voi veți crea un câmp de energie colectiv în care toate sinele voastre mai înalt dimensionale se pot lega în unitate unele cu altele și cu toate expresiile voastre împământate.
Chakrele fac parte din sistemul prin care voi interpretați Limbajul Luminii. Limbajul Luminii are anumite culori și tonuri. Fiecare culoare și ton vibrează la o frecvență specifică a Luminii. Din moment ce și fiecare dintre chakrele voastre vibrează la o anumită frecvență a luminii, chakrele voastre vă vor servi ca și ”alfabet” și ”dispozitiv de traducere”.
În cele din urmă vă veți aminti cum să interpretați Limbajul Luminii prin intermediul Sistemului vostru de Chakre. Spunem ”amintiți” pentru că această abilitate de comunicare prin intermediul sistemelor corpului vostru de lumină (chakrele voastre) este ceva obișnuit pentru sinele vostru mai înalt dimensional.
Fiecare chakră reprezintă o anumită zonă a sistemului vostru nervos (șira spinării și creier), a sistemului vostru endocrin și a nervului vostru plexus major. Conștiința voastră mai înalt dimensională a primit, interpretat și integrat deja în ACUM, dincolo de timp.
Când intrați în aliniere cu propriul vostru sistem de chakre, conștiința voastră se expansionează instantaneu în undele cerebrale de o frecvență mai înaltă. Atunci nu numai că ”recepționați” și ”traduceți” Limbajul Luminii, pur și simplu vă conectați la el, eliberați sinele ego și ”permiteți” informațiilor inter-dimensionale să curgă în voi.
Această acceptare a luminii are loc de multe ori de-a lungul ocupatei voastre zile. Noi cu toții suntem într-o comunicare constantă cu SINELE nostru Mai Înalt, dar suntem atât de pierduți în viața noastră 3D încât devenim ”inconștienți” la uimitoarele mesaje în Limbajul Luminii care curg în noi în mod regulat.
Gradul în care chakrele sunt echilibrate și în aliniere vă crește conștiința și vă permite să percepeți în mod conștient Limbajul Luminii. Odată ce ați devenit adeptul recepționării Limbajului Luminii, el va veni spre voi din frecvențe/dimensiuni din ce în ce mai înalte.
”Citirea” Limbajului Luminii înseamnă de fapt, că voi alegeți să percepeți în mod conștient anumite senzații corporale, emoții și gânduri pe care ați învățat să le identificați ca și ”Mesaje de Acasă”.
Veți ”citi” Limbajul Luminii prin intermediul unor frecvențe mai înalte decât cea pe care o oferă cuvintele voastre 3D. De fapt, Limbajul Luminii sosește ca și ”pachete de informații”. Deoarece voi mai degrabă veți absorbi decât interpreta informația, voi veți FI ceea ce ați absorbit în voi înșivă.
Când vă veți aminti ca în mod constant să recepționați și să vă predați în aceste frecvențe mai înalte ale Limbajului Luminii, conștiința voastră va urma aceste câmpuri de energie până la sursa lor, adică frecvențe din ce în ce mai înalte ale realității.
Priviți în miezul propriului vostru sine și vedeți dacă sunteți pregătiți pentru această informație. Dacă sunteți pregătiți să RECEPȚIONAȚI aceste informații, sunteți pregătiți să le și TRĂIȚI?



Interpreții – Arcturienii și Întoarcerea Acasă


De Suzanne Lie
Dragi Arcturieni, într-unul dintre ultimele voastre mesaje ați afirmat că noi, voluntarii voștri care ne-am luat un vehicul pământesc pentru acest ACUM, suntem meniți a fi ”interpreții”. Puteți să ne spuneți ceva mai multe despre acest lucru?
Răspuns Arcturian: ”Da, suntem fericiți să explicăm. Mai întâi vă rugăm să mergeți înapoi la mesajele noastre începând cu 2 Ianuarie 2015 și să le citiți sau să vă re-informați cu acele informații, începând cu Undele Cerebrale și Conștiința.
V-am pregătit pe toți să recunoașteți și să citiți forme gând și câmpuri de energie. Gaia își crează/permite tranziția în frecvența cinci dimensională în care NU există timp. De fapt, planeta voastră trece printr-un câmp de energie important către sfârșitul acestui septembrie 2015.
Escaladarea și accentuarea energiei electromagnetice de la Soare precum și alte energii cosmice se vor expansiona în timpul lunii August și vor atinge punctul culminant în jurul datei de 23-24 Septembrie 2015. Vă spunem acest lucru pentru a atenua orice ”frică de necunoscut”. Câmpul de energie al fricii provoacă rezistență și vă face să ”împingeți înapoi” împotriva câmpului de energie.
Pe de altă parte, câmpul de energie al iubirii, mai ales al iubirii necondiționate, permite o curgere în și o îmbrățișare a câmpului de energie. În plus, dacă vă expansionați conștiința în undele cerebrale mai înalte ale undelor gamma cinci dimensionale, veți fi capabili să experimentați conștient aceste câmpuri de energie și să permiteți mesajele încorporate în ele în conștiința voastră.
Amintiți-vă că o formă gând are nenumărate versiuni ale aceleași informații. Prin urmare, fiecare ”individ” poate percepe informația din propriul său punct de vedere personal. Este, de asemenea, foarte puternic dacă v-ați creat un ”grup” de voluntari având aceleași idei. În acest fel vă puteți combina toate experiențele individuale într-o experiență colectivă.
Desigur, deoarece acest câmp de energie este în mare parte cinci dimensional, va fi nevoie ca voi să fiți în Conștiința voastră a Undelor Gamma cinci dimensională pentru a obține cel mai clar mesaj. De asemenea, trebuie să eliberați ÎNTREAGA frică de necunoscut.
Când conștiința voastră este cinci dimensională, veți fi în aliniere cu aceste câmpuri de energie cinci dimensionale. Atunci veți fi mult mai în măsură să ”citiți” formele gând inter-dimensionale și pachetele de energie încorporate în această curgere cosmică de lumină mai înaltă.
Atâta timp cât vă puteți menține o stare de conștiință cinci dimensională, veți fi capabili să percepeți aceste tipare energetice de o frecvență mai înaltă și să recunoașteți că ele conțin o formă de Limbaj al Luminii.
Din starea voastră de conștiință mai înaltă, nu numai că puteți percepe aceste pachete de energie, dar veți face acest lucru și înainte ca ele să iasă din dimensiunea a cincea și să cadă în ”timpul” realității voastre trei și patru dimensionale.  
Prin urmare, veți în măsură să contribuiți cu iubire necondiționată, lumină multidimensională și Foc Violet, lucru care o va ajuta foarte mult pe Gaia să integreze aceste frecvențe mai înalte în forma sa planetară.
Avem nevoie de voi, voluntarii noștri galactici, ca să lucrați cu conștiința lui Gaia. Da, și Gaia are o conștiință și Ea ESTE o ființă simțitoare. Prin intermediul conștiinței voastre cinci dimensionale veți fi în măsură să comunicați cu Elementalii lui Gaia Eterul, Pământul, Aerul, Focul și Apa.
Așa cum corpul vostru înglobează toți elementalii voștri proprii, corpul lui Gaia înglobează elementalii Ei. Regatul elementalilor face parte din regatul Devic și servește ca și deținători ai formei. Acești elementali curg de la oameni la planetă și de la planetă la oameni – precum și către toate formele de viață.
Deoarece acești elementali rezonează la o frecvență dincolo de dimensiunea a treia, ei pot ajuta forma trei dimensională să se adapteze la lumina mai înaltă prin capitularea în câmpurile de energie care vin fără nici o rezistență trei dimensională.
Atâta timp cât puteți menține o stare de conștiință cinci dimensională, veți fi în măsură să ”recepționați” limbajul Luminii încorporat în valul de energie mai înalt dimensional și să-i permiteți să vă ghideze prin transmutarea voastră personală și planetară.
Cea mai mare provocare a voastră va fi să vă păstrați conștientizarea trei dimensională ”on-line” și conectată la experiențele voastre cinci dimensionale. Atâta timp cât portalul vostru personal dintre stările de conștiință trei spre/prin patru și spre cinci dimensionale rămâne deschis, veți fi capabili să vă amintiți comunicările cinci dimensionale.
Din fericire, valul de energie mai înaltă va activa probabil ADN-ul vostru 97%.Biofizicianul și biologul molecular rus Pjotr Garjajev și colegii săi, care au făcut și ei cercetări asupra ADN-ului deșeu, au crezut că tiparele luminii în vid cauzate de ADN au fost, de fapt, găuri de vierme magnetizate. Cumva ADN-ul a transformat lumina în găuri de vierme care erau încă prezente și după ce ADN-ul a fost îndepărtat.
Aceste găuri de vierme sunt echivalenții microscopici ai așa-ziselor poduri Einstein-Rosen, teoretizate că ar exista în vecinătatea găurilor negre (lăsate de stelele care au ars) – tunele prin care informația lumină poate fi transmisă în afara spațiului și timpului din diferite zone în univers.
Poponin, Garjajev și alți oameni de știință ruși cred că ADN-ul nostru deșeu atrage biți de informație lumină și îi transmit în conștiința noastră. Această trecere inter-dimensională de informație este numită ”hiper-comunicare”.
Acești oameni de știință au presupus că energia din afara spațiului și timpului curge prin aceste găuri de vierme și că găurile de vierme au fost activate de existența ADN-ului. Dacă ADN-ul a fost cel care, de fapt,  a deschis aceste găuri de vierme, este posibil ca chiar ADN-ul nostru să fie capabil să primească particulele de lumină subatomice care alcătuiesc matricea ”super-hologramei”?
Ar putea exista atunci o situație ”oul sau găina” în care matricea de lumină subatomică poate activa găurile de vierme în ADN, deoarece în același timp, găurile de vierme activate sunt cele care pot percepe și accepta imaginea holografică a particulelor de lumină subatomice.
Cercetătorii ruși s-au alăturat cu lingviști și geneticieni pentru a explora ADN-ul deșeu. Ei au descoperit că ADN-ul deșeu urmează regulile limbajului uman. Potrivit lor, ADN-ul nostru deșeu servește la stocarea de date și comunicare.
În explorarea comportamentului vibrațional al ADN-ului, Garjajev și colegii săi au descoperit că cromozomii vii funcționează exact ca și computere holografice. Acești cercetători au modelat anumite tipare de o frecvență înaltă într-o rază laser ca să influențeze frecvența ADN-ului și, astfel, informația genetică însăși. Deoarece ADN-ul nostru deșeu și limbajul au aceiași structură, nu este necesară nici o decodare a ADN-ului. Cineva poate pur și simplu folosi cuvinte și fraze în limbajul uman pentru a influența ADN-ul.
Garjajev crede că ADN-ul deșeu din țesutul viu va reacționa întotdeauna la limbaj – raze laser modulate și chiar și la undele radio – dacă sunt folosite frecvențe mai înalte pentru a proiecta mesajul. Cercetările lui Garjajev explică motivul pentru care afirmațiile, hipnoza și altele asemănătoare pot avea un efect puternic asupra oamenilor și a corpurilor lor. Ei au mai afirmat și că, cu cât este mai înaltă conștiința individului, cu atât este mai puțin nevoie de folosirea vreunui tip de laser.
Cercetările asupra ADN-ului deșeu și holografic arată că oamenii sunt de fapt receptori plutitori printr-o mare de frecvențe de tipare de interferență ale luminii.Noi alegem să percepem și, prin urmare, să ne creăm realitatea din nenumăratele realități posibile pe care super holograma le proiectează de dincolo de timp și spațiu ca noi să le recepționăm prin portalurile noastre personale (găurile de vierme).
Odată ce recepționăm aceste informații de lumină, noi le procesăm prin intermediul creierului nostru holografic astfel încât să ne putem proiecta imaginea realității noastre în lumea fizică pentru a contribui la conștiința colectivă și planetară. În acest fel noi suntem toți O singură ființă care primește UN singur mesaj prin mai multe portaluri diferite.  
Vă spunem ACUM că voi NU veți percepe dimensiunea a cincea în același fel în care percepeți a treia, sau chiar cea de-a patra dimensiune. Cel mai apropiat exemplu pe care vi-l putem oferi pentru percepțiile cinci dimensionale este că ele sunt simțite ca și cum ar fi ”doar imaginația voastră”. Prin urmare, pentru a trece în următoarea octavă a realității voastre, va fi nevoie ca, în cele din urmă, voi să vă dați seama că imaginația voastră chiar este REALĂ.
Adevărul este că dimensiunea a treia este doar o proiecție holografică. Prin urmare, realitatea voastră 3D NU este reală. Voi ați crezut că realitatea începe în lumea fizică ȘI că poate exista posibilitatea ca visele voastre să vă poată ghida – uneori.
În realitate, viața voastră de vis patru dimensională este portalul care conectează SINELE vostru adevărat, cinci dimensional cu proiecția holografică trimisă din dimensiunea a cincea prin dimensiunea a patra în Matricea 3D a celei de-a treia dimensiuni. Ați avut vreodată vreun vis despre care ați crezut că este ”real” până în momentul în care v-ați trezit?
Voi sunteți ACUM în procesul de a vă trezi la adevăratul vostru SINE. Acest VOI adevărat, este de fapt SINELE vostru Corp de Lumină care se află în stare latentă la baza coloanei voastre vertebrale. Acest câmp de energie a fost numit ”Șarpele care Doarme”. De ce șarpe?
”Vreți să spuneți că noi toți suntem doar iluzii?” ați putea întreba. ”NU” vă răspundem noi. ”Voi, SINELE vostru Corp de Lumină cinci dimensional NU este o iluzie. Cu toate acestea, măreața voastră lumină multidimensională a fost proiectată în Matricea 3D din expresia voastră cinci dimensională.”
Pentru a vă asigura că puteți intra în contact cu propria voastră sursă de lumină, aceasta este stocată în vehiculul fizic care este atașat matricii fizice 3D a Pământului. Vă spunem acest lucru pentru că nu vrem să vă fie frică din cauza flash-urilor realității voastre în dimensiunea a cincea.
Nu este nevoie să fiți speriați pentru că dimensiunea a cincea este locul în care adevăratul VOI, păpușarul, îl ghidează pe fizicul voi, păpușa de lemn, prin povestea pe care VOI ați creat-o. Ceea ce conectează păpușarul și păpușa este sinele vostru astral patru dimensional.
Realitatea voastră patru dimensională este visul, fantezia și lumea aspirațională prin care informația dus-întors între 3D și 5D poate curge. Pe măsură ce vă stăpâniți abilitatea de a vă regla propriile voastre stări de conștiință, veți fi capabili să urmați curgerea:
Conștiinței Undelor Beta, trei dimensională într-a voastră
Conștiinței Undelor Alfa, patru dimensională într-a voastră
Conștiinței Undelor Gamma, cinci dimensională – și înapoi din nou.
Cu alte cuvinte, veți fi capabili să călătoriți pe ”râul vieții”. Voi știți atunci când călătoriți pe un râu că apa din vârful muntelui nu este separată de apa de la baza muntelui. Unele dintre moleculele de apă s-au evaporat, o parte din apă a fost luată din râu sau canalizată pentru a iriga malurile uscate, dar apa de la baza muntelui este UNA cu apa din vârful lui.
În același fel, frecvența mai înaltă a luminii din dimensiunile mai înalte nu este separată de lumina din planul vostru fizic. Ea poate fi diluată sau greu de recunoscut, dar dacă vă folosiți percepțiile cinci dimensionale, veți fi capabili să recunoașteți diferitele frecvențe care sunt în lumina care vă scaldă în mod constant planeta.
Așa cum trebuie să alegeți un anumit canal sau frecvență la dispozitivele voastre de comunicare fizice, vă veți aminti cum să vă alegeți canalul cinci dimensional în propriul vostru creier multidimensional.
Creierul vostru fizic pare a fi doar realitatea voastră fizică. Cu toate acestea, expresiile sinelui vostru mai înalt dimensionale nu rezonează doar în jurul vostru. Ele rezonează în voi mai întâi, deoarece întreaga creație începe în miez.
Prin urmare, dacă vă calibrați atenția la tiparele de o frecvență mai înaltă din cel de-al Treilea Ochi al vostru și din Inima voastră Înaltă, veți găsi semințele multidimensionalității care au fost întotdeauna în voi.
În același fel în care alegeți canalul 3 la televizorul vostru pentru a vedea un spectacol, canalul 4 pentru un alt spectacol și canalul 5 pentru un alt spectacol,veți alege ceea ce doriți să percepeți prin reglarea stării voastre de conștiință.
Canalul 4 vă permite să vedeți spectacolul ”treaz” sau spectacolul ”adormit”. Pe de altă parte, canalul 5 vă permite să percepeți orice pe canalele 3, 4 simultan în același ACUM. Cum poate creierul vostru 3D să perceapă trei canale diferite deodată?
Nu poate! TV-ul/creierul vostru 3D ar vedea diferite percepții interferând unele cu altele. TV-ul/creierul vostru 4D ar percepe imagini cu umbre oscilante care fac dificil ca acestea să fie văzute cu claritate. Pe de altă parte, TV-ul/creierul vostru 5D va fi capabil să perceapă nenumărate imagini întrepătrunse toate și lucrând ca UN sistem co-operativ.
Când aveți din ce în ce mai multă comunicare cinci dimensională veți descoperi probabil că aceste comunicări 5D sunt adeseori însoțite de senzația că forța voastră Kundalini se mișcă în sus și în jos prin măduva spinării voastre.
Această senzație este foarte euforică și vă oferă un puternic ”DA, aveți o experiență cinci dimensională”. Această senzație este similară cu o invitație la comunicare, așa cum ar fi soneria de la telefon sau de la ușă.
Cu toate acestea, aceste mesaje sunt mai degrabă kinestezice decât auditive sau vizuale. Corpul vostru vă este de foarte mare ajutor dându-vă un răspuns kinestezic puternic ”Da” prin activarea Kundalini sau printr-o emoție plină de iubire și/sau un gând plăcut. Pe de altă parte corpul vostru va spune ”Nu” printr-un sentiment de gol interior care este accentuat prin depresie și/sau anxietate.
Când vă amintiți cum să mențineți o conștiință cinci dimensională pentru din ce în ce mai mult din ”timpul” vostru, vă veți aminti și cum să citiți formele gând și câmpurile de energie cu înnăscutul, cu tiparele de rezonață ale formei voastre fizice.
Senzațiile kinestezice de care v-am vorbit mai sus sunt comune pentru toată lumea. Există și declanșări personale, răspunsuri, emoții și reacții kinestezice pe care le-ați învățat în încarnarea voastră prezentă.
Veți descoperi că este de foarte mare ajutor să recunoașteți și să notați aceste reacții la viață, deoarece corpul vostru NU POATE minți. La fel cum iubitul vostru câine sau pisică sau pasăre nu pot minți pentru că sunt incapabile de înșelăciune în această manieră umană, și corpul vostru vă va spune adevărul.
Cu toate acestea, corpul vostru vă poate spune adevărul numai dacă vreți adevărul și dacă sunteți dispuși să-l primiți. Societatea voastră trei dimensională v-a învățat să vă mințiți pe voi înșivă și să-i mințiți pe alții ca să NU aveți NECAZURI.
Noi am experimentat prin voluntarii noștri că venirile și plecările constante între diferitele linii temporale 3D, 4D și 5D pot provoca o mare confuzie în memoria secvențială 3D a cuiva. Pentru mulți dintre voi întoarcerea atenției către dimensiunea a treia nu are loc întotdeauna în secvența naturală a acelui ”timp”.
Cu alte cuvinte, este posibil să aveți o ”scurtă meditație” în legătură cu un mesaj cinci dimensional și să descoperiți că a trecut mai mult de o oră atunci când vă întoarceți atenția asupra treburilor voastre 3D. De fapt, multe dintre călătoriile voastre inter-dimensionale nici măcar nu sunt observate de către percepțiile voastre fizice. Prin urmare aveți experiența de a fi pierdut ”timpul” sau de a fi ”pierdut șirul lucrurilor”.
În mod evident, atunci când pierdeți timpul, secvențele legate de timp ale evenimentelor vor deveni foarte derutante. Timp pierdut este atunci când credeți că au trecut doar câteva minute și când vă uitați la ceas vedeți că a trecut mai bine de o oră.
Pe de altă parte, secvențe pierdute sunt și acele situații în care vă regăsiți într-un alt loc și/sau altă treabă, dar nu vă puteți aminti ”în-între”-ul dintre unde ați crezut că sunteți/faceți și cum ați ajuns acolo unde vă aflați ACUM.
Cu alte cuvinte, ați călătorit inter-dimensional dincolo de 3D și v-ați întors în vehiculul vostru pământesc după ce sinele vostru 3D și-a mutat locația fizică. Odată ce vă reconectați cu conștiința voastră 3D, sinele ego, nu vă puteți aminti unde ați fost sau cum este corpul vostru acum într-o altă locație.
Această dinamică este chiar mai comună pentru ”timpul pierdut”. Vă uitați la ceas și vedeți că este o anumită oră. Apoi, vă implicați într-o treabă care vă activează conștiința cinci dimensională, care este dincolo de timp. Atunci practic ieșiți din timp. Nici o persoană trei dimensională nu va vedea că acest lucru are loc pentru că percepția 3D nu crede că această situație este reală. Așa că, dacă nu o putețicrede, nu o puteți percepe.
Cu toate acestea, dacă sunteți conștienți, veți observa imediat că ceva s-a schimbat și că ați pierdut tranziția dintre ceea ce a fost înainte și ceea ce a devenit atunci când v-ați întors. Desigur, din moment ce nu știți că ați plecat, nu știți nici că v-ați întors. Asta este, nu știți acest lucru cu conștiința voastră trei dimensională.
Vă spunem aceste informații pentru că intrați într-o zonă a spațiului în care există multe valuri de energie de o frecvență mai înaltă. Prin urmare, acesta este ACUM-ul să vă activați pe deplin conștiința voastră multidimensională. Dacă nu faceți acest lucru ACUM, veți începe să vă îndoiți de sinele vostru și să vă puneți la îndoială percepțiile.
Îndoiala de sine este foarte periculoasă în lumea aflată în schimbare pe care o experimentați pentru că ea poate iniția frică. În momentul în care experimentați frica, onsștiința voastră va scădea. Apoi veți deveni complet confuzi deoarece nu vă amintiți cum sau de ce conștiința voastră a căzut de la a vă simți bine la a vă simți speriați.
Vă veți simți probabil ca și cum tocmai v-ați prăbușit aterizând în dimensiunea a treia, dar s-ar putea să nu vă puteți aminti de unde ați aterizat, încotro mergeați și/sau ce ați făcut. În trecutul vostru, asta însemnând anii timpurii ai tranziției voastre planetare, ați fost cu toții confuzi și ați râs de asta.
Acestea au fost în cea mai mare parte presupuneri, așa că a fost în regulă. Ați învățat să zburați și ați avut unele aterizări accidentate. Cu toate acestea, acesta este ACUM-ul la ceea ce atunci doar ați cugetat, sau chiar ați planificat. Prin urmare, v-ați putut pierde focalizarea fără prea multe consecințe.
Cu toate acestea, ACUM, consecințele pot deveni extreme. Prin urmare, trebuie să vă păstrați o linie de comunicare constantă cu propriile voastre expresii mai înalte. Atâta timp cât conștiința voastră umană se simte oarecum informată, puteți rămâne deasupra fricii.
Cu toate acestea, din momentul în care vă pierdeți legătura cu SINELE vostru Mai Înalt, vă veți simți speriați și nu vă veți aminti de ce. Evitarea fricii și trăirea în cele mai înalte stări de conștiință pe care le puteți atinge este unul dintre cele mai importante lucruri pe care să vi le amintiți în acest ACUM.
Prin urmare, dragi cercetași în  ”curajoasa voastră lume nouă” CUNOAȘTEȚI-vă SINELE. Ceea ce NU știți despre sinele vostru este o ușă deschisă prin care frica poate intra. Dacă aveți îndoieli, dacă simțiți VREODATĂ ORICE fel de frică, amintiți-vă să spuneți
”Trimit Iubire Necondiționată și Focul Violet!”
Noi, Arcturienii și Familia voastră Galactică, suntem aici pentru a vă ajuta. Cu toate acestea, Gaia este o planetă bazată pe liberul arbitru, așa că trebuie să CEREȚI să vă ajutăm. Cu toate acestea, noi vă putem cere ajutorul. Trimitem multe mesaje voluntarilor noștri pe Pământ. Căutăm mai mulți ”interpreți” prin care să putem vorbi.
Vă rugăm să candidați pentru această poziție în propria voastră Inimă Înaltă.
Familia voastră Galactică este cu voi.
Ne puteți vedea cu conștiința voastră cinci dimensională.
Dar cel mai mult dintre toate, vă rugăm să vă amintiți că
VOI veniți ACASĂ


Traducerea Limbajului Luminii pe planeta


Zeițele Ascendente pentru Gaia   
De Suzanne Lie
Dragi cititori,
Am făcut o imagine compusă pe care să o folosesc pentru următorul nostru Webinar al Zeiței și mi-am dat seama că imaginea era un mesaj în Limbajul Luminii. Tocmai încheiasem canalizarea Arcturienilor pentru un curs de ”Citirea Limbajului Luminii” și mi-am dat seama că am învățat/mi-am reamintit unele deprinderi în citirea Limbajului Luminii de care nu-mi adusesem aminte înainte.
Când am văzut informațiile ascunse în această imagine, care este un compozit de mai multe alte imagini pe care le-am găsit și le-am pus împreună, mi-am dat seama că prin această creație am primit inconștient (sau supra-conștient) un mesaj în Limbajul Luminii din dimensiunile mai înalte
Când am întitulat imaginea în mod automat ”Zeițele Ascendente pentru Gaia”, mi-am dat seama că în imagine era încorporată o mare cantitate de informații. Doctoratul meu a avut drept temă integrarea emisferelor dreaptă și stângă ale creierului pentru a îmbunătăți comunicarea cu alții și cu SINELE nostru. Prin urmare, mi-am dat seama că eu am trimis un mesaj din partea dreaptă/creativă a creierului meu părții stângi/a vieții de zi cu zi a creierului meu.
Aș vrea să împărtășesc procesul prin care eu creez ”o imagine din multe alte imagini” și apoi citesc mesajul pe care propriul meu Sine Mai Înalt mi-l trimite în timpul acestui proces. Pare că încep din colțul din dreapta jos, care a fost, de fapt, ultima imagine pe care am adăugat-o compoziției.
Prin urmare, primul mesaj pe care eu îl aud din conștiința mea mai înaltă este:
”Te rog să eliberezi ”obiceiul secvenței” în timp ce citești Limbajul Luminii. Limbajul Luminii nu este legat de timpul 3D care este fundamentul conceptului trei dimensional al ”timpului”.
De asemenea, adu-ți aminte că în mod instinctiv ai numit imaginea ”Zeițele Ascendente pentru Gaia”, care este tema acestui mesaj în Limbajul Luminii.”
În colțul din dreapta, mesajul este că acolo se află un portal important precum și nenumărate alte portaluri mai mici, care se deschid pe Pământ. Imaginea nu arată locul în care se află acest portal deoarece nu se poate vedea nici un reper terestru sub el.
(În realitate, aceasta este imaginea unui uragan, dar nu mi-am dat seama de acest lucru până în momentul în care am explorat conceptul de portal. Vă rog să vă amintiți, când citim Limbajul Luminii, nu există greșeli sau accidente. În schimb, este nevoie să avem încredere în procesul de a urma curgerea conștiinței noastre.)
Se pare, de fapt, că portalul este în cer, de fapt, în atmosferă. Aceste portaluri, pentru că sunt mai multe, sunt portaluri inter-dimensionale care călătoresc prin atmosfera lui Gaia și în miezul Pământului.
Portalurile inter-dimensionale sunt umplute cu afluxul de unde gamma, unde de torsiune și forme gând multidimensionale umplute cu informații de la Familiile noastre Galactice și Celeste, Iubire Necondiționată și Focul Violet al transmutării.
Portalurile sunt deschise în cea mai înaltă atmosferă a lui Gaia și călătoresc în jos până în miezul planetei. Noi, cei treziți de la suprafața Gaiei, putem ajuta foarte mult în acest proces de aducere în jos a informației focalizându-ne conștient pe nivelele atmosferei – începând cu cel mai înalt nivel, pentru a capta esența acelei ”transmisii” cum ar spune Arcturienii.
Prin urmare, am dat nume și scurte informații despre fiecare frecvență a atmosferei lui Gaia. Veți începe de la cel mai îndepărat/înalt nivel atmosferic pentru a vă primi transmisia, apoi trageți în jos acea informație prin atmosfera lui Gaia, nivel cu nivel, până în miezul Ei.
Pentru a ne începe procesul de captare a darului nostru de la Sinele nostru Mai Înalt și a-l împământa în miezul lui Gaia,
NE EXPANSIONĂM CONȘTIINȚA ÎN:
Exosferă – Atmosfera ca Volum
Exosfera este un fel de volum de atmosferă subțire care înconjoară un corp planetar în care moleculele sunt legate gravitațional de acel corp, dar în care densitatea este prea mică pentru ca ele să se comporte ca un gaz intrând în coliziune una cu cealaltă.
NE FOCALIZĂM CONȘTIINȚA ÎN:
Ionosferă – Atmosfera Superioară
Atmosfera superioară a Pământului, de la aproximativ 60 km (37 mi) la 1000 km (620 mi) altitudine și include termosfera și părți ale mezosferei și exosferei. Ea se distinge deoarece este ionizată de către radiațiile solare. Joacă un rol important în electricitatea atmosferică și formează marginea interioară a magnetosferei.
NE FOCALIZĂM CONȘTIINȚA ÎN:
Mezosferă – Cel de-al treilea nivel al Atmosferei
În Mezosferă temperatura scade și altitudine crește și se întinde de la aproximativ 32-80 de km (20-50 mi) deasupra suprafeței Pământului.
NE FOCALIZĂM CONȘTIINȚA ÎN:
Stratosferă – Cel de-al doilea nivel al Atmosferei
Al doilea strat important în temperatură, cu straturi mai calde în partea de sus și straturi mai reci în partea de jos. El este în contrast cu troposfera care se află în apropierea suprafeței Pământului, care este mai rece în partea sa de sus și mai caldă în partea sa de jos.
NE FOCALIZĂM CONȘTIINȚA ÎN:
Troposferă – Atmosfera cea mai de jos
Troposfera este porțiunea cea mai joasă a atmosferei Pământului. Ea deține aproximativ 75% din masa atmosferică și 99% din vaporii ei și din aerosoli. Adâncimea medie a troposferei este de aproximativ 17 km (11 mi) la latitudinile medii.
NE FOCALIZĂM CONȘTIINȚA ÎN:
Biosferă – Ecosisteme
Biosfera este suma totală a tuturor ecosistemelor. Ea poate fi numită și zona de viață de pe Pământ, un sistem închis (separat de radiațiile solare și cosmice și de căldura din interiorul Pământului) și în mare măsură auto-reglabil.
NE FOCALIZĂM CONȘTIINȚA ÎN:
Hidrosferă – Apa
În geografia fizică hidrosfera descrie masa combinată de apă care să află pe, sub și deasupra suprafaței unei planete. La inventarul făcut de Națiunile Unite în ceea ce privește resursele de apă, se estimează că pe Pământ există 1386 de milioane de km cubi de apă.
NE FOCALIZĂM CONȘTIINȚA PE:
Litosferă – Fundația
O litosferă este rigidă, coaja exterioară a unei planete de tip terestru sau a unui satelit natural care este definită de proprietățile sale mecanice rigide. Pe Pământ, ea cuprinde crusta și partea dintre mantaua superioară care se comportă elastic pe o scară de timp de mii de ani sau chiar mai mult.
Exosferă
Ionosferă
Mezosferă
Stratosferă
Troposferă
Biosferă
Hidrosferă
Litosferă
Și în miezul planetar
Supra-luminarea portalului/uraganului din colțul din dreapta jos al imaginii este o Ființă Zeiță Celestă care jonglează cu planeta Pământ aflată chiar deasupra mâinii ei. În partea stângă vedem o altă Ființă Zeiță mult mai umană care pare a fi acceptat acea viziune a Pământului pe care o conține în ea într-o Merkaba aurie.
Această Merkaba pare să servească drept ”Carul Zeilor”. Cu toate acestea, acest car/Merkaba nu călătorește nicăieri. În schimb, Merkaba, cu Pământul în interiorul ei, se odihnește pe sau în cel de-al Treilea Ochi al Zeiței mai fizice.
Interpretez acest mesaj de lumină ca fiind că noi, Zeițele pentru Gaia, oricare ar fi genul vehiculului pământesc pe care îl purtăm, suntem chemați să vedem cu propriul nostru Ochi al Treilea pe ”Gaia înconjurată de o merkaba, Carul Său Acasă în dimensiunile mai înalte.”
Termenul de zeiță nu se bazează pe sex, ci pe serviciul adus Mamei Pământ. Imaginea Zeiței din partea stângă a imaginii are fața unei Zeițe fizice, fără a avea un corp, lucru pe care eu îl interpretez astfel:
Cel mai important lucru este că aceasta este starea de conștiință care ne permite să percepem Pământul înconjurat de Merkaba sa. Cu alte cuvinte, nu numai ceea ce vom FACE, ci și ceea ce ne imaginăm, gândim, simțim, și la ce ne calibrăm conștiința este important.
Odată ce ne calibrăm conștiința să ne deschidem cel de-al Treilea Ochi, putem concepe și percepe cu o mai mare ușurință și mai complet procesul de transmutare al lui Gaia în Noul Pământ. Cu portalul celui de-al Treilea Ochi deschis, vom fi în stare să ne continuăm procesul de a ne menține ”deschis coridorul” nostru personal către dimensiunile mai înalte prin care ne putem conecta cu frecvențele mai înalte ale atmosferei lui Gaia.
Să ne folosim imaginația pentru a percepe un portal deschis din Exosfera lui Gaia până jos în miezul Ei planetar. În acest fel, noi devenim liniștea din ”ochiul furtunii” în timp ce realitatea din jurul nostru este zgâlțăită de vânturile schimbării.
Ca să recapitulăm:
- Dacă ne putem IMAGINA, ceea ce este gândire cinci dimensională, menținând imaginea ascensiunii lui Gaia pe ”ecranul” celui de-al Treilea Ochi al nostru ...
- Sinele nostru Mai Înalt, din colțul din dreapta sus al imaginii, ne poate trimite ...
- Expresiile fizice ale omenirii din partea stângă a imaginii ...
- Darul percepțiilor Noului Pământ care ...
- Pe care le putem percepe menținând imaginea lui Gaia în merkaba Sa în cel de-al treilea Ochi al nostru.
- În acest fel, cel de-al Treilea Ochi al nostru este calibrat la Noul Pământ astfel încât să putem percepe mai ușor realitățile mai înalt dimensionale ...
- Atunci trimitem mai multă lumină mai înaltă prin portalurile lui Gaia în Miezul Ei.
În imaginea de mai jos pe care eu am numit-o un ”portal” este de fapt imaginea unui uragan. Prin urmare, am căutat unele informații științifice despre felul în care uraganele sunt portaluri.
”Există un număr din ce în ce mai mare de articole ale fizicienilor cuantici care au descoperit ceea ce Einstein și Schrödinger au admis: este posibil ca fizica să fi fost pe o pistă greșită tot timpul, indusă în eroare de ideea că lumea materială este formată din particule solide distincte!
Ei sugerează acum că am putea trăi într-un Univers bazat pe unde. Materia este pur și simplu punctul de focalizare a unei vibrații într-o mare de energie numită eter. Wilcock și Hoagland teoretizează în fizicile lor hiper-dimensionale că uraganele din categoria 4 și 5 deschid o poartă inter-dimensională într-o dimensiune mai înaltă care permite energiei eterice să curgă în dimensiunea noastră fizică.
Această energie eterică sub formă de unde de torsiune, crează unde staționare, care sunt explicația pentru tiparele pentagonale și hexagonale observate în ochiul uraganului. Wilcock și Hoagland cred că uraganele nu sunt alimentate numai de către curenții de convecție convenționali cauzați de către apele mai calde de la suprafața oceanului și aerul mai rece de deasupra, ci că experimentează și efecte anti-gravitaționale în pâlnia lor ca rezultat al undelor de torsiune.”
Ca urmare, norii care formează pentagrama din vârful uraganului sunt ridicați în aer mult mai sus decât în mod normal și pot fi percepuți în ochiul uraganului.
Vă rog să vă amintiți, această sarcină de a o ajuta pe Gaia 
este în mâinile voastre.


Dragi prieteni, observăm că mulți dintre voi sunteți plini de Lumină și speranță în ciuda aparențelor exterioare. ”Viitorul” este aici și totul decurge conform planului. Permiteți procesul, adică dați drumul la orice rămășiță de rezistență și concepte despre ceea ce ”ar trebui” să se întâmple sau când sau cum este ”nevoie” să se întâmple. Pur și simplu continuați să susțineți Lumina dragilor, pentru că voi creați o nouă lume.

Toți cei care sunt pregătiți încep să aibă intuiții și experiențe mai înalt dimensionale. Conceptele și credințele învechite pe care le-ați cărat vieți după vieți sunt în curs de o radicală evaluare de către mulți și sunt recunoscute ca fiind stări de conștiință depășite. Unele lucruri vor fi definitiv eliminate, în timp ce altele vor începe ca pur și simplu să se manifeste în forme mai înalte.

Viață după viață omenirii i-au fost predate credințe limitatoare bazate pe ignoranță și control de către învățători ne-evoluați. Ați fost învățați că oamenii sunt păcătoși și nevrednici și că pot ajunge să fie demni numai prin practicarea anumitor rituri, ritualuri, practici și legi. Cele mai multe dintre aceste sisteme de credință mai sunt încă promovate de către ”liderii spirituali” blocați în sistemul de credință trei dimensional al dualității și separării. Din această cauză învățătura lor este incapabilă să-i ridice pe alții mai sus decât propria lor stare de conștiință limitată.

Stările de conștiință ne-evoluate au nevoie de reguli și regulamente deoarece ele nu sunt capabile încă să-și audă intuiția sau să facă întotdeauna alegeri bune. Cele zece porunci au fost date atunci când majorității i-au fost necesare reguli. Voi ați evoluat dincolo de nevoia de reguli structurate pentru că esența lor a devenit starea voastră de conștiință. Voi ați trăit și ați trecut dincolo de etapele în care să aveți nevoie de cineva sau de ceva care să vă spună ce să credeți, iar acum sunteți în măsură să fiți ghidați din interior.  

Cei mai mulți dintre voi aveți vieți pe care le-ați trăit în schituri și mănăstiri și mai dețineți încă o rezonanță care reflectă supunerea la reguli și ați făcut cu sinceritate jurăminte de sărăcie, castitate și supunere pe care le mai purtați în memoria voastră celulară. Până când le curățați, acestea pot, și adeseori o și fac, să vă afecteze prezentul influențându-vă adeseori credințele sexuale, abundența și reflectă o iubire față de reguli pentru că ele rezonează cu un sentiment confortabil din trecut de ”a fi pe drumul cel bun” sau de ”a face lucrurile cum trebuie”.

Aceste tipare vechi vin acum în conștientizarea multora în scopul de a fi recunoscute și curățate și ca vocea interioară să poată deveni regula de ghidare. Să nu vă temeți niciodată să dați drumul la ceva ce reprezintă o stare de conștiință trecută pentru că astfel pur și simplu faceți loc ca forme mai înalte și mai bune să se poată manifesta.  

Noi, Grupul Arcturian, am vorbit de multe ori despre iubire și totuși mai există o mare confuzie în ceea ce privește iubirea. Mulți continuă să se țină strâns de conceptele înguste despre iubire promovate în mod continuu de către mass-media (filme, cărți, reviste, televiziune), experți și chiar liderii religioși în credința că împlinirea totală și fericirea pot fi dobândite prin găsirea ”celui potrivit”.

Iubirea este cel mai adesea privită ca fiind o emoție. Emoția este adeseori o fațetă a iubirii, dar nu este criteriul definitoriu.  

Evoluția este trezirea omenirii la o mai profundă și pură înțelegere a iubirii, trecerea celor pregătiți într-o stare de conștiință care știe și înțelege că toate formele de viață aparent separate, sunt de fapt în și ale lui UNU. Tot ceea ce există trebuie să existe în UNUL pentru că acesta este tot ceea ce este. 
Acea energie de legătură din UNU este iubirea.

Iubirea este interpretată în funcție de starea de conștiință a individului și, prin urmare, există sute de concepte în ceea ce privește iubirea. Cei care rămân ferm prinși în plasa trei dimensională vor continua să privească iubirea ca și atracție sexuală, dar în timp și după mai multă experiență (adeseori vieți), fiecare individ începe să treacă dincolo de aceste concepte personale înguste și începe să se trezească la un sens mai profund al iubirii. La început, acest sens mai profund va fi pur și simplu o expansionare a conceptelor trei dimensionale, deoarece nu este pregătit să exploreze nivelele interioare mai profunde, mai bogate.

Conștiința sufletului aflat în evoluție se va expansiona dincolo de romantism și va începe să experimenteze iubirea companiei, familiei și prietenilor. Poate că va începe chiar să simtă ceva ce este foarte nou pentru el – o ”conexiune” cu străinii. În acest moment mulți devin ”binefăcători”, alăturându-se adeseori grupurilor care îi ajută pe cei ”mai puțin norocoși”.

Aceste grupuri fac un lucru minunat și nu trebuie denigrate, dar ele sunt un pas pe calea înțelegerii Iubirii în sensul său cel mai pur. Acest nivel este încă tot un nivel de concepte – ”noi ajutându-i pe ei” – separare și dualitate.

Este important ca nimeni să nu simtă vreodată că nu poate face parte în mod activ dintr-un astfel de grup pentru că membrii săi nu trăiesc din cel mai înalt sentiment de iubire, lucru care este cerut tuturor să-l facă. Dacă sunteți ghidați să faceți parte dintr-un grup care servește într-un anumit fel, faceți-o chiar dacă nu rezonați cu credințele particulare ale grupului (acestea sunt adeseori grupuri religioase). Adăugarea unuia sau mai multor participanți cu o stare de conștiință mai evoluată poate servi la ridicarea energiei întregului grup.

Iubirea este trăită și exprimată în funcție de starea de conștiință atinsă de un individ și acesta este motivul pentru care este inutil să încercați să schimbați pe cineva, cu excepția cazului în care știți că acesta alege să trăiască sub starea sa de conștiință atinsă. Este de așteptat ca indivizii să trăiască din cel mai înalt nivel al înțelegerii și când fac acest lucru conștientizarea lor se expansionează și le este dat și mai mult – moment din care ei trebuie să înceapă să trăiască în noul nivel. Aceasta este evoluția.

Sunt unii care primesc intuiții și devin conștienți de sensul mai înalt al lucrurilor, dar apoi aleg ca pur și simplu să-l depoziteze undeva ca și pe o informație interesantă sau o conversație la o cină în timp ce continuă să trăiască exact la fel ca și până atunci ceea ce este similar cu a cere ”un apel de a fi trezit”. Este o zicală care este adevărată atât la nivel spiritual cât și la nivel lumesc și care spune ”Folosește-l sau îl pierzi”.

Omenirea înaintează prin mocirla credințelor negative și învechite care încă îi mai țin în robie pe mulți. În timp ce observați imaginile unei lumi aflate în luptă și violență și deveniți conștienți de cât de mult nu vă plac aceste lucruri sau nu le înțelegeți, practicați întâmpinarea lor cu iubire. Acest lucru nu înseamnă că trebuie să vă placă sau să le acceptați ca fiind în regulă, în timp ce declarați orbește ”Dumnezeu este totul”, ci mai degrabă înseamnă să vă amintiți că realitatea din spatele tuturor lucrurilor este perfectă și așa și trebuie să fie, pentru că tot ceea ce este, este Conștiință Divină. Aparențele reflectă întotdeauna credințele iluzorii ale unei stări de conștiință ne-trezite.

Mulți se lasă pe dinafara ecuației crezând în mod fals că fiecare acțiune și gând pe care îl au trebuie să fie perfect și demn în conformitate cu unele standarde. Nu veți putea iubi niciodată pe deplin pe un altul dacă vă lăsați pe voi pe dinafară, pentru că și voi sunteți o parte din întreg. Voi sunteți, întotdeauna ați fost și nu puteți evita să fiți mai puțin decât infinit de iubiți, pentru că voi sunteți făcuți din IUBIRE.

A vă crede nedemni de iubire reprezintă o stare de conștiință dincolo de care mulți dintre voi ați trecut. Este în regulă să faceți greșeli, să cădeți în nas cu fața voastră spirituală sau să nu reușiți să trăiți după conceptele altora legate de succes. Dați drumul la toată rezistența, înlocuind-o cu râsete și acceptare. Eșecul este pur și simplu un cuvânt care reprezintă un sistem de credințe trei dimensional și nu are nimic de-a face cu cine sau ce sunteți, dar are de-a face cu ceea ce aveți de învățat aici pe pământ.

Învățați să iubiți totul în viața voastră și asta înseamnă să trăiți fără să opuneți rezistență, fără să simțiți vină, frică sau reguli rigide despre cum ar trebui să fie lucrurile. Fără ”ar trebui”. Pur și simplu fiți în fiecare experiență, observând gândurile și emoțiile fără să opuneți vreo rezistență indiferent de ceea ce ar pluti spre voi pentru că gândurile și emoțiile numai atunci devin ale voastre când voi le revendicați a fi ale voastre.

Practicați răspunsul la fiecare emoție sau gând de frică, furie, rezistență, rușine, judecată, excitație sau orice printr-un singur cuvânt – ”interesant”, întrebându-vă: ”Este adevărat ceea ce mă face să simt așa?” Fără șocuri, fără rezistență, fără a da unor cuvinte sau gânduri puterea de bine sau rău, doar un singur cuvânt – ”interesant”. Pe măsură ce învățați să faceți acest lucru, vă reformați procesul de gândire și neutralizați puterea pe care în mod ignorant le-ați dat-o lucrurilor.

Iubiți fiecare defect și vină percepută în voi înșivă și în alții pentru că ei sunt markeri care vă ajută să vedeți ce mai dețineți în conștiință. Odată ce judecarea nu mai face parte din condiționarea voastră, veți descoperi că este ușor să vă iubiți pe voi înșivă și pe alții.

Veți începe să experimentați adevărata libertate – libertatea de a râde și de a îmbrățișa particularitățile și ridicolul situațiilor care vin odată cu trăitul într-un corp fizic. Voi învățați să nu judecați nimic ca fiind bun sau rău, ci ca simple aspecte ale călătoriei evolutive.

Pe măsură ce faceți această muncă, veți descoperi că gândurile, credințele, opiniile, cuvintele, judecățile, etc. celorlalți își pierd pur și simplu orice putere pe care ar putea-o avea sau au avut-o asupra voastră. Începeți să trăiți din acel loc interior liniștit unde non-sensul ne-iluminat nu ajunge niciodată.

Iubirea nu are reguli, Iubirea doar este. Iubirea este pur și simplu trăirea fiecărui moment dintr-o conștiință a Unimii.

Totul este perfect. Evoluția este procesul amintirii acestui lucru.

Noi suntem Grupul Arcturian 11/15/18

În acest moment sunt ghidată să adaug ceva ce Grupul Arcturian dorește să spună despre violențele din Paris.

”Această violență reprezintă un efort al energiei celor ce caută să rămână la putere în timp ce sunt îndepărtați de către Lumină. Energia celor ce au comis aceste acte este manipulată și promovată de către cei care caută să rămână o forță a puterii și să continue așa cum au făcut-o și înainte. Trimiteți iubire necondiționată tuturor celor implicați.”

Adamus:

”Trimiteți Lumină tuturor celor implicați – atât oamenilor cât și agresorilor pentru că agresorii sunt hipnotizați de către energia celor care caută să rămână o forță a puterii.”


Traducere Monica Poka



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro