miercuri, 28 decembrie 2016

Meditatie pentru PACE , ARMONIE si COMPASIUNE 01 01 01




Dragi prieteni,

Va invit la o meditatie pentru Pacea si Amonia Agarthei si a intregii planete pe 01 01 2017 , incepand cu orele 14:00 - ora Romaniei, minim 17 minute.

Vom incepe TOTUL in coordonare perfecta !



Dupa stabilirea spatiului nostru personal de meditatie, in coloana de lumina din scanteia originara a Creatiei, prin centrul Caii Lactee, prin Soare, asupra noastra, pana in Soarele interior al Pamantului,  incepem conectarea la steaua de lumina 16+1 din centrul capitalei spirituale a Agarthei si conexia ei cu merkabele pentru Romania, chemand din interiorul nostru DRAGONUL ALB de PACE.
Esenta Pacii este in noi, dragonii albi, si o vom activa ca pe o val de energie cu care parcurgem muntii nostrii, Agartha, din Slovenia pana la Istambul si o daruim tuturor, fara exceptie!
Ne reluam cunoasterea straveche din Agartha, din templele Egiptului, si toate celelalte conexii impamantate pe traseul continentelor.
Noi suntem cei care am creat aceste amintiri si le reprimim inapoi cu bucurie, stiind ca putem face daruri tuturor fiintelor , din toate dimensiunile planetei.
Experimentam manifestarea Divinului nostru Feminin, ca centru de stabilitate si Creatie !
Daruim bucurie si ajutor din toate vechile cetati ale Agarthei, din templele de la Abu Simbel, Theba, Karnak, Abydos, Memphis, Kom Ombo si Amarna. din Siria, Irak, Nepal, veche capitala chineza si Mongolia.
Primim codurile vietii cristaline si reamintirea scopului/scopurilor cu care Sufletul nostru a venit aici la intrupare.
Retraim bucuria de a simti starea de determinare cu care ne-am angajat in aceste misiuni si reiteram fiecare misiunea noastra de pace, armonie si compasiune.
Absorbim lumina in toate corpurile noastre si ne reunim cu Preaiubita prezenta Eu Sunt din Esenta Aurie a Creatiei.
Fiecare ne reprimim intierile, codurile luminii, geometriile si numerologiile asociate - e momentul de nou inceput si luam cu noi TOT CEEA CE SUNTEM.
Daruim tuturor aceste minunate binecuvantari prin grila iubirii unice a planetei lasand sa aleaga ce doresc sa primeasca fiecare...

LA MULTI ANI  pentru 01 01 01  !
La Multi Ani   TUTUROR  pentru 2017!  Pace, Sanatate, Bucurie si Realizari !  Familie fericita !
      












 





 
  







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro