sâmbătă, 11 februarie 2017

O LUME COMPLEXA

TRAIM INTR O LUME COMPLICATA :




Norii-curcubeu apar atunci când lumina soarelui se difractă în contact cu picăturile de apă din atmosferă; ei se formează deasupra norilor cumulus şi pot apărea după-amiaza târziu, în zilele extrem de aride sau extrem de umede.
Les Cowley, specialist în fenomene atmosferice, ne explică ce sunt aceşti nori: „Un nor cumulus împinge straturile de aer mai sus, iar pe măsură ce acesta este împins, el se extinde și se răcește. Și, uneori, umiditatea din aer se condensează în mod brusc în picături mici, pentru a forma un «nor capac», numit în limbaj de specialitate pileus, sursa spectacolului strălucitor. Picăturile de apă din acest pileus reflectă razele solare, în culori superbe.”
Cel puţin aceasta este explicaţia oficială… Dar, unii ar zice că un astfel de fenomen poate fi un portal creat de extratereştri în atmosfera Pământului. Probabil că explicaţia ştiinţifică este cea adevărată, dar asta nu înseamnă că ştiinţa nu se poate înşela în 100% din cazuri. Şi dacă nu este vorba de fiecare dată de nori-curcubeu?

preluat yogaesoteric
28 ianuarie 2017



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro