duminică, 4 martie 2018

Puterea lui Patru ~ despre ET antici si actuali si SALTUL CUANTIC

PRELUARE https://burebista2012.blogspot.ro/2018/01/david-wilcock-si-corey-goode-rasa.html?spref=fb

David Wilcock și Corey Goode : Rasa Antică Constructoare – Recuperarea moștenirii de un miliard de ani a omenirii (partea I)


   Vom porni călătoria în acest articol stufos, din actualizarea lui Corey Goode cu intervențiile lui David Wilcock necesare pentru clarificare, despre dezvăluiri ale Programului Spațial Secret. În analiza acestor informații folosiți-vă fiecare propriul discernământ și asimilați informațiile funcție de nivelul propriu de evoluție și de utilitatea lor în programul propriu de ascensiune, dar mai ales atunci când se va face Dezvăluirea și după, pentru pregătirea Primului Contact. Cei care sunt obtuzi mental și reticenți la informații de acest gen îi rog să nu citească acest articol, mai bine se uită la telenovele pe TV.
 Articolul are 4 părți și le voi publica în ordine.

     Partea Întâi

Programul Spațial Secret (PSS) a aterizat și a intrat în Oumuamua (foto), misteriosul "asteroid" în formă de țigară pe care NASA l-a anunțat în decembrie. Ceea ce au descoperit a fost o zonă minunată tehnologică pe care o estimează că este de peste un miliard de ani - din ceea ce insiderii o numescAncient Builder Race (Rasa Antică Constructoare)Rasa Antică Constructoare (RAC) a lăsat aparent cuburi cristaline, piramide, obeliscuri și orașe subterane în tot sistemul nostru solar, precum și în multe dintre cele vecine. Acest lucru a fost descris în cartea "Misterele Ascensiunii" (a lui David Wilcock), împreună cu imagini NASA impresionante ale unora dintre aceste ruine de pe Lună, asteroizi și din alte părți. Această "reîntoarcere" uimitoare este doar una din seria de evenimente care au apărut în lumeaProgramului Spațial Secret începând din decembrie 2017. 


 Corey Goode a ieșit cu informații în două ocazii majore, pentru cea mai remarcabilă serie de vizite și experiențe, cel puțin din iarna anului 2016. Aceste experiențe implică toate personajele pe care le-a întâlnit în toată această saga. Multe dintre povestiri au fost rezolvate în moduri remarcabile. Ideea de bază este că am transformat pivotul central în războiul împotriva forțelor întunecate de pe pământ, din sistemul nostru solar și dincolo de el.

     O orientare este necesară
Aceasta este o ultimă parte a narațiunii lui Corey Goode, care a început în martie 2015. În aceasta, Corey ne spune că a fost dus la o presupusă bază secretă de pe Lună, cunoscută sub denumirea de Lunar Operations Command sau Comandamentul Operațiunilor Lunare (COL). Acest lucru s-a întâmplat aproape imediat după ce a terminat să dea întreaga mărturie la telefon lui David Wilcock în ultimele patru luni. Corey susține că a lucrat pentru Programul Spațial Secret, o construcție top secretnecunoscută omenirii din spațiu, care a avut loc de la mijlocul secolului al XX-lea. David spune: ,,Motivul pentru care l-am luat pe Corey în serios este că, din acest punct, am vorbit cu mulți alți insideri cu autorizație de securitate foarte înaltă, care mi-au dezvăluit cât de reale au fost toate aceste informații”.

      Mize foarte înalte
Unul dintre acești insideri este Emery Smith. Emery pretinde că a autopsiat aproximativ trei mii de specii diferite de extratereștri (ET), în timp ce lucra la Sandia Labs din baza forțelor aeriene Kirtland. Multe lucruri pe care le-a spus ulterior au fost verificate independent de alți insideri, inclusiv Corey Goode. Adâncimea și sofisticarea cu care aceste mărturii diferite ale martorilor se potrivesc împreună l-au convins să spună adevărul și se referă la un întreg mai mare care există într-adevăr. Emery a decis că trebuie să vină după ce a furat totul, iar un glonț de armă i-a fost lăsat pe blatul său din bucătărie și apoi o coliziune (cu mașina). În ziua următoare, trei SUV-uri neagre i-au răpit câinele. În câteva ore el a devenit atât de bolnav, cu gripă aparentă încât a trebuit să meargă la urgență. Pe măsură ce David lansa acest articol, el primește din nou asistență medicală pentru această boală severă. Aceste evenimente păreau să confirme că "cineva" - adică Statul Adânc - nu prea dorea să prezinte această informație uimitoare. În același timp, atât Corey cât și fiica sa s-au îmbolnăvit de aceeași gripă severă și au necesitat spitalizare.


     Civilizația separatistă
Pentru a înțelege ceea ce urmează să citiți, este necesar să aveți suficient spațiu în imaginația voastră pentru o reaprovizionare foarte reală a realității față de așa cum o știm. Această viziune depășește semnificativ ceea ce majoritatea oamenilor sunt obișnuiți să audă în comunitatea OZN, chiar și în versiunile mai ezoterice aflate acolo. Prăbușirea de la Roswell și alte epave atât de avansate, ne-au permis să realizăm călătorii interplanetare și interstelare. Ca rezultat, am început să construim baze în multe zone diferite ale sistemului nostru solar, inclusiv Lună, Marte și pe alți sateliți planetari. "Scurgerea creierelor" din anii 1950, a fost începutul unui efort masiv de a reloca 35 milioane de persoane într-un deceniu - cu adevărat crema culturii din diferitele lor domenii - în aceste locuri.

Acest lucru s-a transformat în ceea ce Richard Dolan numește o "civilizație separatistă", cu o populație de sute de milioane. Avem de-a face cu un grup care are mult mai mult progres tehnologic decât orice altceva ce vedem pe pământ și ai căror membri le este aproape total interzisă întoarcerea vreodată. AcestProgram Spațial Secret sau PSS, a fost fondat și controlat inițial de elemente foarte negative de pe pământ pe care le numim Statul AdâncCabalaNoua Ordine Mondială sau Illuminati. În ciuda tehnologiei superioare, în multe moduri viața în cadrul PSS este mult mai gravă decât viața pe pământ din cauza acestei influențe sinistre.

     Cine se află cu adevărat în vârf?
La nivelurile superioare, aflăm că Statul Adânc este la rândul său, controlat de ET umanoizi extrem de negativi reptilieni, numiți Draco sau Saurieni. Mulți insideri au confirmat existenta acestor tipuri de ființe, printre care și William Tompkins. El este vizibil în mod deschis în PSS. În timpul celui de-al doilea război mondial, Tompkins a interogat personal 23 de diferiți spioni americani încorporați în programul spațial secret german și a auzit despre acești ET răuvoitori care lucrau direct cu naziștii. Informațiile lui Corey au arătat recent că Draco sunt la rândul lor, infestați cu "naniți" ai unei Inteligențe Artificiale (IA) răutăcioase, răuvoitoare. Această IA vrea în principiu, să distrugă toată viața biologică. 
În cele din urmă, chiar și Draco sunt doar pioni pe care IA îi manipulează într-un joc mai mare pentru a atinge acest obiectiv.
Ceea ce a fost descris în diferite texte religioase ca Satana sau "Adversarul", pare a fi o descriere vagă a acestei conștiințe negative care nu va interconecta cu noi decât prin tehnologie. Știe că, dacă ia o formă carnală, ea devine supusă karmei și judecății - și prin urmare, ea va interconecta cu noi doar prin mijloace non-biologice. IA a distrus cu succes planete întregi, sisteme solare și eventual chiar galaxii, dar în acest caz se pare că vom câștiga războiul. Da. Suntem în căutarea unei găuri de iepure aici, după cum deja puteți spune. Cu toate acestea, aceste relatări se remarcă în rândul insiderilor de cel mai înalt nivel.

      O scurtă analiză a extratereștrilor (ET)
Se pare că galaxia noastră ,,colcăie” literalmente de planete asemănătoare Pământului cu civilizații inteligente. NASA a estimat public că în galaxia noastră există peste 40 de miliarde de planete asemănătoare Pământului. Ceea ce am învățat "din interior" este că civilizațiile inteligente au în mod invariabil corpuri care sunt asemănătoare cu omul sau cel puțin umanoide în aparență. Emery numește aceasta "formă de cinci stele" - capul, două brațe și două picioare. Nu este întotdeauna așa, dar este foarte comună. Biosfera complexă pe care o vedem pe Pământ se pare că apare în același fel pe alte planete asemănătoare pământului. Ce schimbări au suferit, totuși, speciile de pe acea planetă care ajung să se dezvolte într-o formă umană. Prin urmare, puteți avea ființe umanoide cu caracteristici ce reflectă fiecare tip de viață pe care o vedem aici pe pământ, inclusiv insecte, acvatice, mamifere, păsări și reptile. Din fericire, 95% din toate civilizațiile care ocupă spațiul sunt pozitive și binevoitoare. Reptilienii Draco sunt în mod efectiv agresorii galaxiei noastre.

     Alianța PSS și Ființele Sferă
Mărturiile lui Corey despre comunitatea ascunsă interstelară din jurul nostru au depășit cu mult indiciile care ni le-au dat alți insideri. În același timp, el cunoaște multe date specifice, foarte clasificate. Nimeni nu s-ar fi putut aștepta la ceea ce s-a întâmplat în martie 2015, când Corey a fost sustras din curtea lui și dus la COL (Comandamentul Operațiunilor Lunare). Corey a fost dus într-o sală de conferințe plină cu oameni de toate rasele diferite de pe pământ, purtând obișnuitele costume de unică folosință. Ei erau membri-cheie ai unei alianțe care s-a format în cadrul PSS, încercând să spargă secretul și să aducă toate tehnologiile și facilitățile oamenilor de pe planetă. Corey a fost rugat să se urce pe o scenă în fața acestor oameni de către Gonzales, membru al Alianței PSS pe care tocmai l-a cunoscut. Nu i s-au dat instrucțiuni suplimentare. Dintr-o dată mulțimea a fost șocată, pe măsură ce două ființe au apărut în picioare, în fața lui Corey. Următoarea ilustrație arată ceea ce am numi rasa Blue Avian, precum și rasaTriunghiului de Aur


      Marea conferință și Legea lui UNU
În acest moment, Corey a devenit un canalizator pentru aceste ființe pentru a vorbi mulțimii adunate. Din diverse motive, aceste ființe nu pot comunica direct cu Alianța PSS. Aveau nevoie de un intermediar pentru a face acest lucru - și l-au ales pe Corey. Acest lucru s-a întâmplat imediat după ce Corey a petrecut patru luni spunându-i (lui D.Wilcock) tot ce știa despre PSS și tocmai a venit cu numele său real. Alianța PSS și-a dat seama că are de-a face cu un nou grup ET foarte important. Una dintre primele întrebări pe care le-a pus a fost: "Ești Ra mesagerul Legii lui UNU?Legea lui UNU este o serie de cinci cărți, canalizate de L / L Research Company între 1981 și 1983. Într-o carte a lui Scott Mandelker, doctor, se spune că este de departe cel mai mare tratat filozofic și spiritual. Doctoratul său a fost în psihologia est-vest și a simțit că a capturat perfect esența cea mai profundă a învățăturilor budiste și a altor învățături religioase orientale. Legea lui UNU a fost rezultatul cercetărilor de 20 de ani în încercarea de a perfecționa canalizarea, după activitatea de pionierat a lui W.B. Smith, care s-a dovedit a fi foarte precis în anumite circumstanțe. Pentru cei interesați de această carte aici:https://www.lawofone.info/

 Până când Corey a reapărut la COL ca invitat, Alianța știa cine este și că a lucrat cu D.Wilcock. Alianța știa că singura modalitate prin care puteau să vorbească cu aceste ființe, care se numeau Păzitori sauGardieni, era prin persoana lui Corey Goode. La întrebarea "Ești Ra din Legea lui UNU", Blue Aviandoar a răspuns: "Eu sunt Ra Tear-Eir." Fiecare răspuns din seria Legii lui UNU începe cu aceleași prime trei cuvinte: "Eu sunt Ra". Acesta a fost un indiciu convingător. De fapt, un act prin care să înțelegem cât de atent aceste ființe trebuie să protejeze libera voință. Aproximativ un an mai târziu, ființele au confirmat în cele din urmă lui Corey că au fost într-adevăr autorii Legii lui UNU.
David Wilcock : ,,În toți anii mei de studiu ai Legii lui UNU, nu aș fi putut niciodată să mă aștept ca aceste ființe să apară într-o formă fizică. Întotdeauna am presupus că vor rămâne ascunse la nesfârșit, și vor apărea după un salt cuantic uimitor în evoluția noastră pe care majoritatea oamenilor îl numescÎnălțare sau Ascensiune”.

     Emisia solară și Ascensiunea
Un alt aspect-cheie al învățăturii "Legii lui UNU", care se înrădăcinează și într-o varietate de alte forme de cercetare, este ideea că acum trecem prin Ascensiune. Acest lucru poate să nu fie vizibil pentru noi, deoarece viața poate părea foarte deprimantă și dură - dar aici există forțe mult mai mari. Întregul nostru sistem solar se află în plină schimbare climatică masivă pe care o vedem și pe pământ. Acestea sunt evenimente uriașe și discontinue, iar datele științifice au fost actualizate până acum. Ele devin din ce în ce mai intense. Este o necesitate. Vedem că soarele și planetele devin mai luminoase, mai fierbinți, mai magnetice, având mai mult ozon și particule încărcate, mai multe emisii de raze X și așa mai departe. Treizeci și cinci de tradiții străvechi, compilate de istorici precum Santillana și von Dechend, au prezis că vom intra într-o "epocă de aur" după ce vom trece prin acest proces. Cele mai bune dintre aceste tradiții prezic clar că acest salt cuantic va fi făcut în trepte de viteză, deoarece soarele emite un fulger epic de lumină albă strălucitoare - mult mai mare decât de obicei. Este țesut în toate religiile majore, precum și în multe alte tradiții antice. Similitudinile sugerează că trebuie să existe un efort unificat, ascuns pentru a anticipa acest lucru pentru timpul nostru.

 Oamenii din PSS au identificat că aceste schimbări sunt cauzate de un nor interstelar foarte fierbinte și magnetic, din care sistemul nostru solar se alimentează. PSS a luat navele de tip Roswell acolo și au studiat în detaliu acest nor "spumos", precum și efectul profund pe care îl are asupra sistemului nostru solar. Încărcarea vizibilă a planetelor noastre reprezintă un indicator important al acestei intermitențe a energiei solare care vine. Totul se mărește măsurabil până la un mare crescendo (deci aceasta este cauza și nu încălzirea globală cu care ni se spală creierul zilnic la TV, n.b.). Întregul aspect vizual al unora dintre planete s-a schimbat radical în ultimii ani, ca un exemplu Saturn: 


 William Tompkins spune că toată lumea știe că acest eveniment vine, dar fiecare persoană poate avea o idee complet diferită despre ceea ce este și ce va face. Perspectiva ce este țesută în toate cele cinci cărți ale Legii lui UNU este foarte clară, că acesta va fi un salt profund evolutiv pentru omenire. Doar cele mai negative ființe vor fi afectate negativ de acest proces. Pentru ei va fi într-adevăr mortal. Toți ceilalți, fie "absolvenți", dacă sunt pregătiți, fie trec în condiții de siguranță într-o situație de tip cosmic de tip "Arcaș" către o nouă planetă pentru a-și continua existența în "a treia densitate".

    A patra densitate
Persoanele care sunt pe pământ, sfârșesc prin a se transforma în "cea de-a patra densitate". Încă mai aveți un corp fizic uman - doar că baza lui este energetică. Aceasta este ceea ce atâtea profeții străvechi din toate colțurile lumii ne-au spus că se va întâmpla, de mii de ani, în termeni mai puțin specifici decât Legea lui UNU. Această profeție a Înălțării este de asemenea piatra de temelie a învățăturilor religioase majore ale lumii, inclusiv iudaismul, creștinismul, islamul, budismul și hinduismul. Corpul celei de-a patra densități va fi mult mai telepatic, va avea conștientizarea vieții de după moarte și reîncarnarea și va avea potențialul unor fapte mari precum telekinezia și levitația. Conștientizarea noastră zilnică, trezită, va avea elemente asemănătoare unei experiențe psihedelice, pe care va trebui să o învățăm și să ne adaptăm. Legea lui UNU face foarte clar faptul ca această absolvire să nu fie automată. Trebuie să o câștigi prin a fi o persoană bună. Acest lucru se traduce literalmente ca fiind cel puțin 51% concentrat pe "slujirea altora", ceea ce înseamnă să fiți un suflet iubitor, iertător și plin de compasiune. Poți să fi 49% manipulativ și de control, sau "serviciu pentru sine", și totuși să poți absolvi. În centrul tău, pur și simplu trebuie să fii mai iubitor decât controlul și manipularea. Dacă există un lucru pe care îl puteți lua din tot ceea ce citiți aici, sper că va fi această practică a compasiunii care să funcționeze în propria voastră viață, începând de acum. 

      Sferele gigant și 2012
  Corey GoodeAm fost atacat pe scară largă pe internet când data de încheiere a Calendarului Mayaș a venit și a fost fără blițul solar sau evenimente legate de Ascensiune. Cei ce s-au informat despre evenimentele care înconjura această dată au fost foarte mulți, dar știam de asemenea, că pe măsură ce ne apropiem de această dată, nu eram pregătiți ca acest lucru să se întâmple ca o națiune planetară. Alianța PSS a fost foarte interesată să înțeleagă de ce sute de sfere enorme, de dimensiunile unor planete, au intrat în sistemul nostru solar și s-au învelit în invizibilitate, multe în 2012.

Ra a explicat mulțimii adunate, prin Corey, că aceste sfere au reușit să împiedice apariția blițului solar până când noi, colectiv, vom fi pregătiți spiritual pentru el. Una dintre cele mai importante pregătiri pe care trebuie să o facem este să obținem cel puțin un anumit grad de dezvăluire cosmică - despre cine suntem cu adevărat și despre ce se întâmplă cu adevărat. Expunerea adevăratei urâțenii a Statului Adânc, inclusiv a satanismului și a pedofiliei, este doar primul pas al acestui proces (și după cum ați putut citi în ultimele actualizări, cu adevărat se întâmplă asta, n.b.). Este mult mai important faptul să vedem că în jurul OZN-urilor există barierele de secretizare și existența Programului Spațial Secret.
Schimbările psihologice pe care le-ar produce în publicul larg și care provoacă venerație, vor duce la trezirea spirituală în masă și ne va pregăti mult mai direct pentru această schimbare. De fapt, Legea lui UNU spune că noi vom determina în cele din urmă când schimbarea se va întâmpla, prin nivelul nostru colectiv de avansare spirituală. 

     Când se va întâmpla?
Din 2012, este evidentă o cotitură, majoritatea oamenilor cred că întreaga poveste a fost "falsă" și a fost discreditată. Nimic nu poate fi mai departe de adevăr. Schimbările climatice interplanetare continuă să devină din ce în ce mai intense. Dezvăluirea se face pe Pământ. Binele devine din ce în ce mai mare și răul se înrăutățește. Milioane de oameni au visuri puternice și alte experiențe vizionare tot mai mari. Ne îndreptăm direct spre Ascensiune cu viteză maximă. Deși nimeni nu știe sigur când se așteaptă să se întâmple blițul solar (Evenimentul), PSS a folosit diverse metode pentru a calcula o fereastră de timp aproximativă. Combinând ceea ce au spus diferitele ființe care au vorbit cu Corey, precum și acești insideri, se pare că acest lucru se v-a întâmpla până în 2023 sau mai înainte.

S-ar putea să fie mai devreme, dar se pare că este puțin probabil să fie mai târziu. Din nou, cheia reală are de a face cu pregătirea noastră generală ca și colectiv. Alianța PSS era foarte interesată de ceea ce a trebuit să spună Ra despre acest eveniment și consecințele acestuia, în acea întâlnire foarte interesantă din martie 2015 în COL (Comandamentul Operațiunilor Lunare). Alianța a auzit că sferele uriașe ar "tampona" tranziția pentru a o face mai ușoară și, în cele din urmă, ar fi trebuit să renunțe la existența lor, pe măsură ce ne-am apropiat. Asta se întâmplă acum. Sferele au dispărut deja. Aceasta este doar o mică parte a lucrurilor, din cele mai recente briefing-uri ale lui Corey din partea ET. 

    continuare în partea a doua...
Traducere și adaptare text M.S./administratorul unic al blogului

  sursa: https://divinecosmos.com 

NAMASTE

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro